Emma Stone pasirodžiusi filme „Neracionalus žmogus“ užsitikrino Woody Alleno mūzos vardą

Jaunatviška ir elegantiška aktorė Emma Stone drąsiai gali būti vadinama naująja režisieriaus Woody Alleno mūza. Atlikusi pagrindinį aiškiaregės Sofijos vaidmenį jo 2014-ųjų filme „Mėnesienos magija“, šįsyk raudonplaukė į kino ekranus sugrįžta naujausiame produktyviojo kino kūrėjo filme „Neracionalus žmogus“ (angl. „Irrational Man“). Dramatiškoje istorijoje E.Stone herojė Džilė pasiduos jos profesorių įkūnijusio Joaquino Phoenixo traukai.

26-erių aktorė „E! News“ sakė, kad vis dar nejaukiai jaučiasi vadinama W.Alleno įkvėpimo šaltiniu, nors su tuo sunku ginčytis po to, kai jis pastaruosiuose dviejuose filmuose pageidavo būtent jos. E.Stone žurnalistams pasakojo, kad jos mėgstamiausias W.Alleno filmas vis kinta, tačiau šiuo metu jai labiausiai patinkanti režisieriaus juosta – futuristinė 1973-ųjų komedija „Sleeper“ apie sveiko maisto parduotuvės savininką, prikeltą iš užšaldymo po 200 metų gerokai pasikeitusiame pasaulyje. Pagrindinį vaidmenį juostoje atliko pats W.Allenas. „Man patinka tokia išprotėjusi ir ekscentriška satyra“, – kalbėjo aktorė.

Anot E.Stone, nors naujoji drama „Neracionalus žmogus“ iš pirmo žvilgsnio gali priminti išdykėlišką suaugusiųjų pasižaidimą, filmo istorija nėra primityvi bei atskleis visą jausmų vaivorykštę. Holivudo aktorė taip pat žurnalistams atskleidė, kad viena filmo scenų – kai Džilė skambina pianinu J.Phoenixo herojui – ypač prajuokino jos mamą. „Ji negalėjo liautis kvatojusi. Ji negalėjo patikėti, kad aš groju pianinu. Ji žinojo, kad nemoku ir erzino mane juokaudama, jog žinant mane gyvenime, tas vaizdas atrodo visai neįtikinamai“, – šypsojosi ji.

„Neracionalus žmogus“ – tai jau 51-asis vaidybinis 79-erių režisieriaus W.Alleno filmas. Šįsyk kino kūrėjas ir scenarijaus autorius žiūrovams pažers egzistencinių klausimų, parodys tikrąjį vargą dėl proto ir netikėtai pražystančią uždraustą meilę.

Romantiška ir mįslinga naujoji W.Alleno drama „Neracionalus žmogus“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau rugpjūčio 7 dieną.









Emma Stone, filmai, Irrational Man, kinas, Neracionalus žmogus, woody allen

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai