Globotinio pusryčiai: Aiko ieško ramybe spinduliuojančio žmogaus

Kai Aiko atvyko pas mus į prieglaudą rašėme:
„Jeigu jums neužteks supratimo ir nuojautos kaip elgtis su šiuo gražuoliu, gali atsitikti, taip, kaip atsitiko merginai ir jos draugui - būsite apkandžioti. Jie ir atvežė Aiko pas mus. Pasakojo, kad parsivežė Aiko iš Kauno, gelbėdami nuo užmigdymo. Apkabino kaklą ir buvo sukandžioti.“

Atėjo savanorė Roberta, apkabino ir... viską matote nuotraukose.

Šunys patiria panašius jausmus kaip mes: džiaugsmą, liūdesį, pyktį. Aiko reikalingas žmogus, kuriam labiau rūpės ką jo draugas jaučia, o ne kaip elgiasi - tai bus kelias į pažinimą ir leis motyvuoti jauno šunelio poelgius. Tik ramuma ir harmonija spinduliuojantis žmogus ras kelią į Aiko širdį. Žinoma, be viso to Aiko reikalinka aktyvi fizinė ir protinė veikla.

Dėl Aiko auginimo kreipkitės:
VšĮ „Būk mano draugas“
Tel. 861436617
[email protected]
http://bukmanodraugas.lt/
Klaipėdos raj., Sendvario sen., Glaudėnų km. Kaukėnų g. 9












 

augintiniai, dovanojamas šuo, globotinio pusryčiai, gyvūnai, gyvūnų globa, Padėk man surasti tave

Naujausi komentarai
nu
2015-07-16, 18:04
AIKO... tai, kad apkandziojo seimininka, neimanoma haskiu veisles sunims. Matosi, kad turi haskiu kraujo. Bet ne grynaveislis haskis, nors akys melynos. Tai eskimu suo, kurio atranka buvo labai griezta ir sunki. Eskimai situos sunis augindavo ne tik rogems traukti, bet ir saugoti seima, bei buti su vaikais. Jei is vados nors vienas suniukas suurgzdavo ar bandydavo ikasti seimininkui ar seimos nariams - nedelsiant budavo nusaunamas, kartais net visa vada su kale. Tokiu budu veisle buvo isgryninta. Eskimai labai rupinosi ir saugojo savo haskiu veisle. Dabar, kai suo tapo "madingas" - viskas isslydo is ranku. Susimaise... kergimai nebeaiskus... nebera to tikrojo haskio. Nenuostabu, kad kando.... eskimu seimoje butu nusautas.
AIKO... linkiu tau gero islaikyto seimininko... tu nekaltas del zmoniu...
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai