Now Reading
Festivalyje „Granatos Live“ – humoro dozė

Festivalyje „Granatos Live“ – humoro dozė

Festivalyje „Granatos Live“ – humoro dozė

Festivalio „Granatos Live“, kuris vyks liepos 31 – rugpjūčio 2 d., scenose šiais metais pasirodys ne tik muzikantai. Šeštadienį festivaliautojus savo pokštais linksmins „Humoro klubo“ vaikinai ir Justino Jankevičiaus pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“.

Paulius Ambrazevičius, Mantas Bartuševičius, Vaidotas Šiožinis, Dominykas Klajumas ir Mantas Katleris per porą valandų festivaliautojams žada papasakoti naujausią „Humoro klubo“ programą „Duok dėdei bučkį“ ir prisiminti keletą senesnių pokštų iš programos „Apie tiltus“. Abiejuose ankstesniuose „Granatos Live“ festivaliuose dalyvavęs „Humoro klubo“ senbuvis ir vedėjas Paulius Ambrazevičius sako, šiemet pasirūpinęs galimybe įeiti per atlikėjų įėjimą, kad nereiktų laukti bendroje eilėje. Pernai pėsčiomis apėjęs visą Lietuvą Mantas Bartuševičius, šiemet šios klaidos nebekartos ir su savo pokštais atvažiuos į „Granatos Live“, kur pasivaikščios, bet minimaliai. „Du metrai“ humoro iš Šiaulių – Vaidotas Šiožinis – sako ruošiantis specialų numerį su „Clean Bandit“. „Clean Bandit“ to nežino, apsauga – irgi. ZIP FM radijo veidas ir balsas Dominykas Klajumas savo energija ir nuolatiniu judėjimu scenoje sukuria įspūdį, kad užima beveik visą ją. Mantas Katleris – vienas iš populiariausių lietuvių feisbuke, žinomas ne tik dėl to, bet dar ir dėl daugybės kitų dalykų: „Kuriuos jūs tikriausiai ir taip žinote, jeigu jau iki čia perskaitėte“.


Paulius Ambrazevičius, Cosmopolitan nuotr.

„Labai laukiame pasirodymo ir tikimės, kad šeštadienio popietę prie mūsų scenos susirinks tiek žmonių, kad visuose aplink esančiuose maitinimo ir pramogų taškuose dirbantys žmonės galės pailsėti. Ir šiaip visi žino, kad juokas – geriausias kitos dienos savijautos šaltinis!“ – sako „Humoro klubo“ penkeriukė.

Humoristas Justinas Jankevičius festivalyje „Granatos Live“ surengs pokalbių šou „Kitokie pasikalbėjimai“. Tai, ką Justinas kalbins scenoje, kol kas laikoma paslaptyje, tačiau žinant jog iki šiol projekte jau yra dalyvavę tokie žmonės kaip prof. Vytautas Landsbergis, Andrius Mamontovas, Marijonas Mikutavičius, Andrius Tapinas ir kiti įdomūs žmonės, festivaliautojams leidžia tikėtis įdomios staigmenos.

2014-aisiais startavę „Kitokie pasikalbėjimai“ į savo renginius sutraukia šimtus žiūrovų. „Youtube“ transliuojamas pokalbių šou „Login“ apdovanojimuose buvo apdovanotas „Metų starto“ kategorijoje.

„Tiek „Kitokius pasikalbėjimus“, tiek „Granatos Live“ sieja laisvo pobūdžio atmosfera, todėl vienas kitą puikiai papildysime,“ – teigia „Kitokių pasikalbėjimų“ organizatorius Mantas Bertulis. „Justinas Jankevičius yra savo srities asas, todėl net neabejoju, kad suvaldys pokalbį ir tokioje aplinkoje, kur žmonės susirenka linksmintis, o ne pokalbių klausytis.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Mantas Katleris, Cosmopolitan nuotr.

 


Muzikos festivalis „Granatos Live“ vyks liepos 31 – rugpjūčio 2 d. Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje Rumšiškėse. Bilietus platina BILIETAI LT.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top