Now Reading
Lietuvoje gyvena Holivudo žvaigždės Imogen Poots antrininkė?

Lietuvoje gyvena Holivudo žvaigždės Imogen Poots antrininkė?

Lietuvoje gyvena Holivudo žvaigždės Imogen Poots antrininkė?

Birželio mėnesį šalies kino teatruose pasirodžius filmui „Kaip tapti žvaigžde Brodvėjuje“ (She‘s Funny That Way), žiniasklaidoje ne kartą pasirodė naujienos apie šioje komedijoje vaidinančias Holivudo žvaigždes – Jennifer Aniston ir Oweną Wilsoną. Tiesa, didesnio nei įprasta dėmesio sulaukė ir viena lietuvė – radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė, mat kaip tik ją žmonės ėmė lyginti su filme pagrindinį vaidmenį atliekančia aktore Imogen Poots.

Išgirdus ne vieną nuomonę, esą Raminta ir Imogen – itin panašios savo išvaizda, „Power Hit Radio“ laidų vedėjai beliko pačiai tuo įsitikinti – peržiūrėti daugybę I. Poots nuotraukų internete bei pamatyti patį filmą.

„Kai išgirdau, jog viena aktorė, pasak draugų ir kolegų – nerealiai panaši į mane, po kokio trečio komentaro, susidomėjau: „Kas ji?“ Tiesa, kadaise „Ten Walls“ man yra sakęs, kad jam esu panaši į vieną iš Džeimso Bondo merginų – aktorę Olgą Kurylenko“, – juokiasi Raminta.

Paklausta, ar įžvelgia savo ir I. Poots išvaizdos panašumų, R. Vyšniauskaitė pritariamai linksi galva: „Kažkiek tikrai. Ji vaikšto susivėlusi kaip ir aš! Ir šiaip, po visų jos interviu, kuriuos pažiūrėjau, ji man atrodo ir charakteriu kažkuo panaši į mane. Tokia pasitaškiusi iš gerosios pusės.“

I. Poots – pasišiaušusi garbanė. Tai turbūt pagrindinė priežastis, kodėl pažįstami žmonės Ramintą

ėmė lyginti su aktore. „Dažniausiai ryte plaukus tiesiog „paglamžau“ ir tampu susivėlusia garbane. Tokia kaip Imogen. Žiūriu į nuotraukas, kuriose ji užfiksuota kasdieniniame gyvenime ir puikiai suprantu, kaip ji vargsta su tomis neklusniomis garbanomis. Kita vertus, tiek mano, tiek, manau, jos charakteriui tokia šukuosena tinka tiesiog tobulai“, – mano R. Vyšniauskaitė.

Aktorė I. Poots – stilinga mergina. Gatvėje ją galima pamatyti su įdomiais marškinėliais, plėšytais džinsais, originaliais batais – ji mėgsta atrodyti berniokiškai. Tuo tarpu vakarėliuose ir svarbiuose renginiuose aktorė puošiasi itin moteriškomis, romantiškomis suknelėmis, dažnai primenančiomis 2-3 dešimtmetį. Raminta prisipažįsta, kad dėl savo aprangos kartais net pyksta ant savęs. „O taip! Plėšyti džinsai, sportbačiai ir oversize megztiniai yra mano mylimiausi. Net pati ant savęs kartais papykstu, kad niekaip išlipti iš jų negaliu. Dar dievinu vyriškus marškinius ir naudoju minimaliai makiažo. Čia mudvi su Imogen tikrai panašios. O štai vakarėliams vintažinio stiliaus suknelių nesirenku. Man labiau prie širdies šiek rokeriškas, „piktesnis“ įvaizdis.“

Naujausia Imogen suvaidinta herojė svajoja tapti žymia Brodvėjaus aktore. Raminta – taip pat scenos žmogus: TV3 žiūrovai ją jau matė dainuojančią „Chorų karuose“, vedančią laidą „Geriausia draugė“. Paklausta, ar jaučia meilę ir aktorystei, „Power Hit Radio“ laidų vedėja atskleidžia, kad neseniai baigė aktorių kursus. „Juose mokėmės vaidybos pagrindų – ir teatro, ir kino. Tai labai skirtingos sritys. Jei kokiomis nors neįtikėtinomis aplinkybėmis gaučiau pasiūlymą vaidinti kine – tikrai apsvarstyčiau. Su daug grimo galėčiau suvaidinti kokią maištaujančią paauglę“, – juokiasi Raminta.

Imogen Poots:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Raminta Vyšniauskaitė:


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top