Stilistės Agnės Gilytės vasara paskirta naujai knygai

Po stulbinanančio populiarumo susilaukusios knygos „Spintologija” išleidimo, jos autorė, stilistė Agnė Gilytė vasarą paskyrė naujos knygos rašymui.

„Susitikdama su pirmosios savo knygos „Spintologija” skaitytojais, seminarų dalyviais ir klientais, supratau, kad kiekviena amžiaus grupė turi savo specifiką ir ne viskas kas tinka visuotinai yra aktualu specifinei amžiaus grupei. Taip pat supratau, kokia aktuali tema yra rūpinimasis savo grožiu. Plačiąja prasme. Nereikia teigti, kad tai paviršutiniška – juk žmogus ir elgiasi, ir atrodo, ir jaučiasi kitaip, jei savimi pasitiki. O pasitikėjimui savimi daug įtakos turi jausmas, kad gerai atrodai”, – sako stilistė Agnė Gilytė.

Knyga 10 – 19

„Noriu padėti jaunąjai kartai – paaugliams – atrodyti gerai ir išmokti pasitikėjimo. Kartai, kuri pradeda ieškoti atsakymų į klausimus apie stilių, savęs ieškojimą ir pateikimą, apie grožį, apie estetikos suvokimą, apie tai, kas patrauklu priešingai lyčiai (drabužių ir grožio kontekste), apie tai, ko galbūt nedrįsti ar nenori paklausti mamos ar tėčio”, – teigia rudens pabaigoje pasirodysiančios knygos paaugliams autorė.

Ši knyga skirta visiems jauniems žmonėms, kurie nori žinoti atsakymus į visus stiliaus ir spintos klausimus ir nori tų atsakymų iš profesionalios stilistės, draugės. Paklausta, kam bus skirta naujoji knyga, Agnė Gilytė atsako, jog ji turėtų tapti geriausiu patarėju 10 – 19 m. merginoms ir vaikinams, paaugliams. Tuo pačiu ir mamoms, kurios turi paauglius sūnus ir dukras bei kasdien susiduria su situacijomis, kuomet reikia būti patarėju jiems.

„Pati buvau paauglė, todėl galiu puikiausiai įsivaizduoti, kokia košė užverda galvoje, kai tau patinka kažkoks vaikinas, kai nesi klasėje populiariausia gražuolė, kai suolo draugė nusiperka nerealų sijoną, kai parduotuvėje kartu su mama bandai balansuoti tarp to, kas patinka tau ir to, kas patinka mamai”, – sako Agnė Gilytė.

Anot Agnės, kartu su nauja knyga, ji planuoja išlaikyti draugišką, nuoširdų ir betarpišką profesionalų santykį su skaitytoju, vesdama ją/jį už rankos per jos/jo spintą, parduotuves, internetinius portalus, blogus, duodama patarimus ir atsakymus į jų klausimus.

Naujiena „Spintologijos” gerbėjams – kalendorius

Agnė Gilytė naujienų pateiks ir „Spintologijos” pagrindinei auditorijai. Rudenį pasirodys ir specialus, knygą „Spintologija” papildantis, kalendorius, kuris padės ir lydės visus metus, primindamas kada reikia susitvarkyti spintą, pasiruošti naujam sezonui, kada geriausiai apsipirkti bei bus pažymėti visi kiti aktualūs spintos reikalai.

„Vasara nusimato išties darbinga ir kūrybinga. Nekantrauju atsidėti vien tik knygai ir kalendoriui”, – sako Agnė Gilytė, kiekvieną laisvą nuo darbų ir šeimos akimirką skirianti naujiems leidiniams.
 

Agnė Gilytė, apranga, drabužiai, mada, spintologija, stilistė, stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai