Now Reading
DJ Samanta atstovaus Lietuvai „burn Residency“ finale ir varžysis dėl 100 000 eurų

DJ Samanta atstovaus Lietuvai „burn Residency“ finale ir varžysis dėl 100 000 eurų

DJ Samanta atstovaus Lietuvai „burn Residency“ finale ir varžysis dėl 100 000 eurų

Prasidėjo paskutinis kvietimas į „burn Residency“, didžiausią pasaulinį DJ konkursą. Vietų skaičius legendinėje „burn Residency“ stovykloje Ibisoje greitai mažėja, kadangi Centrinė komisija paskelbė šalių atstovus, dalyvausiančius 2015 m. konkurse.

Galutinėje atrankoje „Ibiza Sonica Radio“ stotyje 5 Lietuvos, Estijos ir Latvijos finalininkai demonstravo geriausius savo įgūdžius. Lietuvos atstovė DJ Samanta laimėjo Centrinės komisijos palankumą ir užsitiktino vietą Carl Cox vadovaujamoje „burn Residency“ auditorijoje. Centrinei komisijai buvo labai sudėtinga priimti sprendimą dėl laimėtojo – svarstykles nusvėrė tik smulkios detalės.

DJ Samanta keliaus į Ibisą liepos pradžioje, kur ji ir dar 19 bendraamžių iš viso pasaulio, kuriuos atrinko „burn Residency“ Centrinė komisija, turės kartą gyvenime pasitaikančią galimybę išsikovoti kelią į aukščiausio lygio elektroninės muzikos pramonę. Juos prižiūrės Carl Cox ir jo kviestiniai mentoriai: Marco Bailey, UNER, Jay Lumen ir daug kitų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Intensyvių 10 dienų trukmės mokymų, kupinų tiek muzikinių, tiek asmeninių iššūkių, metu trys geriausi dalyviai bus pakviesti į finalinį etapą ir jiems bus pasiūlyta groti geriausiuose Ibisos klubuose. Laimėtojas vasaros pabaigoje bus apdovanotas 100 000 eurų investicija jo ar jos DJ karjeros pradžiai.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top