Kaip meluoja Zodiako ženklai

Kodėl ir kaip meluoja skirtingi Zodiako ženklai ir kaip galima atskirti jų melą?

Avinas.
Avinai meluoja „dėl apsaugos“. Tačiau svarbiausiai, kad apsaugotų save, patį mylimiausią. Jei jie nenori kažko daryti, jie sugalvoja tūkstančius priežasčių, sudaro tam tikras aplinkybes, neleidžiančias jiems viską mesti ir išpildyti tai, ką reikia. Tačiau jie prisiekinėja, kad tikrai jums padės, kai tik bus tinkamas laikas. Ir vėl meluoja. Jiems atrodo, kad tokiu metu pagalbos prašytojas supras, kad beldžiasi į uždarytas duris ir atstos. Dažnai taip ir atsitinka. Tačiau taip atsitinka, kad ir patiems Avinams pradeda visi atsakinėti – net ir tie, kurie jautė simpatiją.

Jautis. Jaučiams melas – menas. Jie pina melo voratinklį, kad padarytų įspūdį aplinkiniams, pasirodytų reikšmingais arba sukeltų užuojautą. Dažnai šio ženklo atstovai meluoja, kad neskolintų pinigų, nors iki tol pasakojo, kaip jiems išmokėjo premiją, kaip jie pralošė kelis šimtus kazino arba nusipirko rankinę iš kolekcijos. Dar viena melo priežastis – santykiai su priešingos lyties atstovais. Norėdami išvengti nemalonių ir nereikalingų apklausų, vyrai Jaučiai prisiekinės kuo tik norite, kad sėdi susirinkime, nepaisant to, kad girdisi garsi muzika ir moteriškas juokas. Įdomiausiai, kad Jaučiai meluoti sekasi – jie moka taip sužavėti, kad aplinkiniai yra pasirengę praryti bet kokį melą, kad tik būtų šalia jų, o tie, kas nepriima jų melo rimtai, žiūri į šio ženklo atstovus kaip į jaunuolius, ant kurių pykti negalima.

Dvyniai. Dvyniai nemeluoja, jie žaidžia. Bent jau jie taip aiškina savo melą. Kartais jie naudojasi tuo, kad įrodytų aplinkiniams savo tiesą, o kartais – kad gautų iš situacijos maksimalią materialią naudą.
Šio ženklo atstovai be sąžinės graužasties gali parduoti nekokybišką daiktą kaip elitinį arba priversti melu apmokėti kitą žmogų jo išlaidas. Meluoja Dvyniai virtuoziškai, pateikdami argumentus ir faktus, o tai jiems pavyksta dar nuo vaikystės: bijodami bausmių už blogai atliktus darbus, mažieji Dvyniai kuria ištisas istorijas, iš kurių sekos galima patikėti, kad jie nėra kalti. Išgydyti Dvynius nuo melo sudėtinga – jie per daug žino savo rolę, kad padarytų klaidų ir leistų jums suprasti apgaulę. Todėl bendraudami su Dvyniais išmokite viską dalinti iš keturių.

Vėžys. Melas juos kankina. Ir jei jie kada imasi šio nešvaraus darbelio, tik tokiu atveju, kai jiems tikrai negalima sakyti tiesos. Pavyzdžiui, jie gali pasakyti vaikui, kad „šuniukas rado naują šeimininką“, jei šuo žuvo, arba kad „tėvelis išvažiavo į tolimą komandiruotę“, jei tėvas paliko šeimą. Taip Vėžiai siekia apsaugoti artimuosius nuo išgyvenimų. Pameluoti jiems dėl naudos sau – žeminantis dalykas. Jie netgi gyvenimiškų istorijų negražina, manydami, kad tiesa bet kokiu atveju yra įdomesnė nei išsigalvojimai. Ir kartais lankstumo nebuvimas tampa Vėžiams problema bendraujant su aplinkiniais, kadangi jie neturėdami melo poreikio, to reikalauja ir iš kitų. Suprasti, kada Vėžiai meluoja, labai paprasta: pasižiūrėkite jam ar jai į akis – Vėžiukas paraudonuos, susigūš, ir taps aišku, kad jam gėda dėl melo. Tačiau atsiprašymo jūs vis tiek nesulauksite. Nes kaip ir buvo sakyta, Vėžiai meluoja tik labai rimtomis progomis ir tik vedami aukštų tikslų.

Liūtas. Liūtai meluoja karališkai. Jiems svarbu išsaugoti savo autoritetą, todėl suregztas voratinklis tampa jų gyvenimo dalimi. Išaiškinti Liūto melagystes nėra taip lengva – jis atsimena visas savo melo smulkmenas, todėl aplinkiniai ilgainiui patiki melu. Liūtui melas – kostiumas, kuris apsivelkamas tam, kad paslėptų teisybę, arba todėl, kad palinksmintų aplinkinius. Turėdamas pasakotojo talentą, Liūtas bet kokį pasakojimą pavers teatro arena, pagražins ir prigalvos įvairių smulkmenų, tačiau tik tam, kad parodytų, koks Liūto gyvenimas yra įdomus ir viliojantis. O štai išgauti materialinės naudos jis tikrai nesieks – jis per daug išdidus, tad jam geriau uždirbti, nei prašinėti meluojant.

Mergelė. Mergelės meluoja dažnai, tačiau nemokšiškai. Net ir pats nepastabiausias žmogus pastebės, kad jis yra apgaudinėjamas. Mergelės ima mikčioti, pasimeta, raudonuoja ir niekaip nepasiekia norimo tikslo, o tik nukreipia aplinkinius prieš save. Be to, vyrai Mergelės meluoja dažniau nei silpnosios lyties atstovės – moterims to dažniausiai nereikia daryti, jos veikia kitais metodais, kurie labiau pasitvirtina: meluodamos moterys jaučiasi kaip išsivoliojusios purve. O štai vyrai linkę meluoti net ir tada, kai iš jų reikalauja tam tikrų pasiaiškinimų. Tarkim, į klausimą „kur tu dabar esi?“, vyras gali atsakyti „stoviu kamštyje“. Taip. Kur gi ne – trečią valandą nakties miegamajame rajone. O įdomiausiai, kad vyrai Mergelės nuoširdžiai nesuvokia ir įsižeidžia, kada jais netiki.

Svarstyklės. Jos meluoja ir pačios ant savęs pyksta, nes dažniausiai meluoja pačios sau. Be to, dažnai jų melas – tai būdas rasti dvasinę pusiausvyrą. Jie stengiasi įtikinti save, kad jų gyvenimas puikus, net jei problemos laužiasi per langus ir duris. „Stručio technika“ dažnai sužaidžia piktus žaidimus, juolab, kad grindys pasitaiko betoninės... Savo melu Svarstyklės kenkia tik sau. Santykiuose su draugais ir giminaičiais, t. y. tais, kurie juos pažįsta kaip nuluptus, šio ženklo atstovai yra tiesūs, jiems sunku apgaudinėti, nes jiems viskas „parašyta ant veido“. Tad Svarstyklės ir neeksperimentuoja. Vis dėl to, jie puikiai įsivelia į įvairias intrigas, jei to iš tikrųjų reikia. Ne veltui, Svarstyklės – puikūs diplomatai ir advokatai. Taigi, buitinė apgaulė – ne jų arkliukas, tačiau globali – visai tinkama šio ženklo atstovams. Tačiau vėlgi tai nėra melas, o daugiau gudravimas.

Skorpionas. Melas jiems – būdas palaikyti savo įvaizdį, sukurtą aplinkiniams. Jei jie pozicionuoja save kaip nelaimingą žmogų, tuomet jums reikės išklausyti visas liūdnas ir baisias istorijas apie automobilių avarijas bei stichines nelaimes. Jei Skorpionas svajoja atrodyti didžiuoju guru arba mistiku, tuomet jis sugalvoja įvairias istorijas apie NSO, vaiduoklius ir vilkolakius. Tačiau dažniausiai Skorpionai meluoja, kad galėtų manipuliuoti aplinkiniais. Turtinga fantazija ir principų nebuvimas daro Skorpionus nesugaunamais. Jei dėl kokių nors priežasčių jais netiki, Skorpionai padarys viską, kad įrodytų išgalvotą „tiesą“.

Šaulys. Šauliai meluoja pagauti įkvėpimo, be jokios konkrečios priežasties, dažniausiai įvairiomis smulkmenomis. Jų melas erzina aplinkinius, kadangi tai tarsi siuvinys, susiūtas baltais siūlais. Pagal savo charakterį, Šaulys paprasčiausiai negali įsivaizduoti, kad kažkas dar be jų gali būti teisus, todėl kuria įvairias neegzistuojančias smulkmenas, o kai melas atkrenta arba kažkas atskleidžia melą, Šauliai gali lengvai atsisakyti savo žodžių, tvirtindami, kad niekada to nėra sakę. Jų melas yra tuščias ir skirtas konkrečiai minutei, kadangi Šauliams nepatinka ilgalaikės intrigos. Jiems svarbiausiai – laikytis savo nuomonės čia ir dabar. Dažnai tai tampa priežastimi, kad jais nustoja pasitikėti. Šauliai mėgsta viską hiperbolizuoti – savo žygdarbius, iškilusius pavojus, savo patrauklumą ir reikšmingumą.

Ožiaragis. Ožiaragiai meluoja tik tuomet, kai jiems reikia judėti į priekį, išmušti skylę sienoje, pilant smėlį kitiems į akis. Šio ženklo atstovai yra tokie garbėtroškos, kad jiems melas – tai būdas įtikinti pažįstamus jų materialine gerove ir aukštu statusu. Be to, Ožiaragiai patys nuoširdžiai tiki tuo, apie ką pasakoja. Jie egzistuoja vienu metu dviejuose pasauliuose – realiame ir įsivaizduojamame, o čia jie yra dar labiau patenkinti savo gyvenimu. Dar Ožiaragiai gali sumeluoti, kad pasiektų norimos moters dėmesį. Šiuo atveju Ožiaragis prižada išrinktajai „aukso kalnus“, o apie tai pamiršta, kai tikslas yra pasiektas. Išaiškinti Ožiaragius nėra sudėtinga – užtenka tik žinoti jų realią padėtį visuomenėje ir dėmesingai klausytis jų pasakojimų – kai tik jie pradeda meluoti, Ožiaragių balsas tampa susijaudinęs, akys išsiplečia, o ausų galiukai pradeda pulsuoti. Nors jiems visiškai ne gėda.

Vandenis. Vandeniai nemeluoja, jie paprasčiausiai nepasakoja visos tiesos. Ir tai atsitinka ne dėl piktų ketinimų, o nuo įgimto slaptumo. Turėdami įprotį pasikliauti tik savimi, jie dažnai mano, kad jų gyvenimas įdomus tik jiems patiems, o aplinkiniams nebūtina visko pasakoti, kad nesukurtų prieš save slapto ginklo. Jei Vandenis pradeda sąmoningai meluoti, vadinasi, jis visiškai nepasitiki žmogumi arba jį įstūmė į kampą. Dažniausiai šio ženklo atstovai pradeda meluoti, kad juos paliktų ramybėje. Pavyzdžiui, jie gali „susirgti“, kad neitų į darbą arba neišpildytų tam tikrų įsipareigojimų. Tiesa, pats Vandenis melo nekenčia – vos tik pagauna, kad jam kažkas melavo, jis užsidaro ir nustoja bendrauti su tokiu žmogumi. Be to, apgauti Vandenį yra labai sudėtinga – jų intuicija per daug gerai išvystyta.

Žuvys. Žuvys nemeluoja, jos fantazuoja, sukurdamos vidinį pasaulį, kuriame viskas yra kitaip. Žuvys gali įtikinti ir kitus tokiu egzistuojančiu pasauliu. Moterys Žuvys dažnai prisigalvoja neegzistuojančių gerbėjų, įsivaizduoja žmogų, kuris galėtų būti šalia jų. Šiam reikalui jos gali sukurti spektaklius ir netgi suvaidinti scenas. Ir Žuvų negalima teisti už tokį melą – tokiu būdu jos bando susitaikyti su realybe ir įrodyti, kad jos gyvena kaip ir kiti žmonės, gal netgi geriau. Ką jau kalbėti apie tai, kad moterys Žuvys apskritai negali meluoti – jos melą niekina. Vyrai Žuvys apsigimę pasakotojai, jie meluoja iš meilės ir meno, ir dėl to, kad neprarastų to, ką turi. Ir svarbiausiai, kad jais nuolat patiki: tokių nuoširdžių akių nebūna net tada, kai jie sako tiesą. Beje, kaip ir Vandeniai, Žuvys – puikūs melo detektoriai. Kartais susidaro įspūdis, kad žmogų, kuris bando apgauti šio Zodiako ženklo atstovą, apsupa tam tikra substancija, kurią Žuvys lengvai įsisavina.

kaip meluoja zodiako ženklai, melas, melas pagal zodiako ženklą, melavimas, zodiako ženklai astrologija

Naujausi komentarai
2019-02-14, 01:55
URGENT AND EFFECTIVE LOVE SPELL CASTER TO HELP YOU GET BACK YOUR EX LOVER VERY FAST 2018 Contact DR LARRY [email protected] WhatsApp +1 (424)-261-8520 I am Laura Peggy from (ALABAMA), When I eventually found testimonies about this spell caster Dr Larry , how he helped many people to get their lovers and broken homes back, i contacted him too because I was absolutely desperate to get my lover back. Life without my lover was a real mess for me and my kids. i wanted a dramatic change and I thought love spell could be the solution. After discussing the resolution with Dr Larry, he gave me hope that he will restore my relationship. I felt confident that he will actually make my lover to return home and he did! It’s fantastic what this great spell caster have done for me, his help is priceless! I don't know what I would have done without Dr Larry, He does his job so well he is organized and highly functional, i believe he is the best spell caster i can count on when it comes to all kinds of spell, I am so happy that my lover return back home. If you need help, contact him right now through these details below: Email: [email protected] WhatsApp +1(424)-261-8520 Website: http://assurancesolutionhome.wordpress.com http://assurancesolutionhome.website2.me/
2019-02-13, 20:44
URGENT AND EFFECTIVE LOVE SPELL CASTER TO HELP YOU GET BACK YOUR EX LOVER VERY FAST 2018 Contact DR LARRY [email protected] WhatsApp +1 (424)-261-8520 I am Laura Peggy from (ALABAMA), When I eventually found testimonies about this spell caster Dr Larry , how he helped many people to get their lovers and broken homes back, i contacted him too because I was absolutely desperate to get my lover back. Life without my lover was a real mess for me and my kids. i wanted a dramatic change and I thought love spell could be the solution. After discussing the resolution with Dr Larry, he gave me hope that he will restore my relationship. I felt confident that he will actually make my lover to return home and he did! It’s fantastic what this great spell caster have done for me, his help is priceless! I don't know what I would have done without Dr Larry, He does his job so well he is organized and highly functional, i believe he is the best spell caster i can count on when it comes to all kinds of spell, I am so happy that my lover return back home. If you need help, contact him right now through these details below: Email: [email protected] WhatsApp +1(424)-261-8520 Website: http://assurancesolutionhome.wordpress.com http://assurancesolutionhome.website2.me/
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai