Now Reading
Globotinio pusryčiai: karališkas gražuolis Lordas Pilkis ieško nuosavos rezidencijos

Globotinio pusryčiai: karališkas gražuolis Lordas Pilkis ieško nuosavos rezidencijos

Globotinio pusryčiai: karališkas gražuolis Lordas Pilkis ieško nuosavos rezidencijos

Gražuolis Lordas Pilkis kartą buvo rastas per sausio šalčius katinukams apšiltintoje dėžutėje po balkonu Žirmūnuose… Čiaudantis, pūliuojančiomis akimis, varvančia nosimi. Sunkiai kenčiantis šalčius, buvusių šeimininkų nemeilę, išdavystę ir šios teritorijos katinų konkurenciją.

Lordas Pilkis be galo draugiškas, eina žmogui į rankas, prašosi draugijos, dėmesio. Taikus, visai nenori peštis su kitom gatvės katėm, tik kad senbuvėms amžinai kliūna jo aukštai iškelta uodega ir lipšnumas. Dvi kačių mylėtojos, pašeriančios beglobiukus gatvėje, rūpinosi juo, maitino, gydė lauko sąlygomis. Nebėra slogos, akytės švarios, trūksta tik šilto guoliuko ant foteliuko ir mylinčio, atsakingo žmogaus. Šiuo metu gražuoliui, didžiuliam (5-6 kg), nekastruotam katinukui ieškoma jo būsima šeima arba globa. Pilkis karališkos laikysenos, meilus, nori glaustytis, seka iš paskos pasivaikščiojimuose. Būtų tikra puošmena namuose, puikus bičiulis ir amžinas draugas.

Sutinkame katinėlį iškastruoti, jei tik suteiksite jam laikiną globą iki padovanojimo arba nuolatinius namučius.

Juk kažkada Lordo Pilkio gyvenimas buvo kitoks. Bet žmogaus neatsakingumas atvėrė duris į gatvės pavojus. Padovanokite gražų gyvenimą šiam milžinui.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

+370 615 58898, +370 689 73782, [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top