Now Reading
Išrinkta gražiausia Aukštaitijos mergina (foto)

Išrinkta gražiausia Aukštaitijos mergina (foto)

Išrinkta gražiausia Aukštaitijos mergina (foto)

Net keturiolika finalisčių varžėsi dėl „Mis Aukštaitija 2015“ titulo. Sėkmė nusišypsojo panevėžietei, J. Balčikonio gimnazijos abiturientei, Gretai Bagdonaitei, jai atiteko ir kontraktas su agentūra „Vilnius Models“.

Pasak renginio organizatorės Ievos Žiukaitės-Damaševičienės, šiais metais pavyko surengti dar didesnį ir įspūdingesnį šou ir galima didžiuotis, kad Aukštaitijoje yra daug gražių merginų.

„Visos merginos buvo nuostabios. Jos daug repetavo, dirbo, kad galėtume išvysti šį puikų pasirodymą. Didžiuojuosi ir dalyvėmis, ir visa komanda, kuri prisidėjo prie renginio organizavimo. Nors kuomet tenka tiek daug įtemptai dirbti, atrodo, kad kitais metais nebeorganizuosiu gražiausios aukštaitės rinkimų, tačiau galutinis rezultatas visada pranoksta lūkesčius ir dar labiau skatina augti bei tobulėti“, – mintimis dalijosi ponia Ieva.

Išskirtinį šou vainikavo apdovanojimų ceremonija. Antrąja vicemis tapo Karolina Žurauskaitė iš Ukmergės, pirmąja vicemis išrinkta Gintarė Survilaitė iš Panevėžio rajono, Raguvos. „Mis elegancija“ tapo panevėžietė Deimantė Kazlauskaitė, „Mis foto“ – ukmergiškė Lina Cemnolonskytė, „Mis Bikini“ – Gabrielė Tarailytė iš Utenos, o „Mis publika“ titulu pasipuošė Monika Morkevičiūtė iš Panevėžio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gražiausia Aukštaitijos mergina tapusi Greta Bagdonaitė neslėpė džiaugsmo ir mielai dalijosi ją užplūdusiomis emocijomis.

„Džiaugiuosi, kad mane palaikė šeima ir draugai. Kuomet išgirdau, kad tapau gražiausia Aukštaitijos mergina buvo sunku tvardyti ašaras. Džiaugsmas buvo begalinis. Esu tikra, kad dabar sulauksiu daugiau dėmesio, tačiau svarbu tai, kad šis renginys ir titulas man įkvėpė dar daugiau pasitikėjimo savimi. Esu tikra, kad dabar užteks drąsos siekti modelio karjeros“, – šypsojosi gražiausia Aukštaitijos mergina išrinkta G. Bagdonaitė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top