Now Reading
Holivudo žvaigždžių chirurgas: nori būti graži, leiskis botoksą nuo dvidešimties

Holivudo žvaigždžių chirurgas: nori būti graži, leiskis botoksą nuo dvidešimties

Holivudo žvaigždžių chirurgas: nori būti graži

Holivudo žvaigždžių plastikos chirurgu vadinamo Rimtauto Marcinkevičiaus gyvenimas galėtų būti pati geriausia amerikietiškos svajonės iliustracija. Gydytojas per 25-erius emigracijos metus už Atlanto pasiekė tiek, kad dabar gali sau leisti prabangų gyvenimą ir perpus jaunesnes merginas. „Aš žinau, kaip sustabdyti laiką ir užkonservuoti jaunystę“, – kalba garsus grožio specialistas.

Visame pasaulyje moterys trokšta būti lieknos ir atrodyti jaunos. Tačiau lietuvių ir amerikiečių prašymai plastikos chirurgui labai skiriasi. „Kuo toliau į vakarus ir kuo arčiau Holivudo, tuo didesni implantai“, – interviu LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo… iki…“ sakė chirurgas.

Grįžęs iš ištisus metus saulėtos Kalifornijos Rimtautas puikiai jaučiasi ir Lietuvoje – tiek sostinėje, tiek Nidoje jis turi nuosavus namus, nors grįžta tik keliskart per metus. Tačiau ir grįžęs į tėvynę jis sunkiai spėja net pas mamą Alytuje pasisvečiuoti, nes lietuvių, kurios trokšta būti padailintos tokios medicinos žvaigždės – didžiulės eilės.

„Noriu panaudoti savo patirtį ir pagražinti Lietuvą“, – sako Rimtautas. Jo lūpose grožis įgauna kiek kitokią reikšmę, nei mums įprasta.

Per dieną, trunkančią iki išnaktų, po keliasdešimt klienčių ateina susileisti botulino injekcijų ar trokšta bent pasirodyti plastikos chirurgui – jis yra vienas iš nedaugelio, kuris tiesiai šviesiai į akis moterims rėžia, ko joms trūksta iki tobulybės. Tačiau jei tau jau per 40, botulino nebepakaks, reikės skalpelio.

„Man užtenka vos kelias akimirkas pažvelgti į moterį, kad pasakyčiau, ką jai reikia tobulinti”, – sako Rimtautas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Amerikoje sunku suprasti, kuriai moteriai 30, o kuriai gal ir 50. Rimtautas juokauja, kad geriausiai atrodo turtingos moterys, o ypač palaidojusios turtingus vyrus, nes jos neturi ką veikti kaip tik leisti pinigus sau. O ispanų ir meksikiečių kilmės moterys gali visai neturėti pinigų, tačiau iš paskutiniųjų vis tiek stengtis atrodyti tobulai.

Nors daug kam chirurgo požiūris pasirodys ciniškas, tačiau Rimtautas sako pradėti rūpintis jaunystės išsaugojimu dar kai esi jaunas – kad nereikėtų vėliau griebtis drastiškų operacijų.

„Amerikoje jei nori gauti gerai apmokamą darbą, turi gerai atrodyti. Jei būsi susiraukšlėjusi ir atrodysi sena, niekas nenorės tavęs priimti dirbti. Turi investuoti į save, nes grožis ir yra investicija”, – sako Rimtautas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top