Atlikėjai „Beissoul & Einius“ drebino Vilnių (foto)

Šiltą penktadienio vakarą Electro-soul muzikos duetas „Beissoul & Einius” Vilniaus klausytojams dovanojo įspūdingą koncertą po atviru dangumi. Norinčiųjų išgirsti atlikėjus ir taip pasitikti vasarą netrūko – prie „Vasaros Terasos“ driekėsi ilgiausia eilė, nesumažėjusi ir koncertui prasidėjus.

Pasirodymo metu muzikantai pristatė ne tik gerai žinomus savo hitus, bet ir neseniai išleisto naujojo mini albumo „Chamillion“ dainas, kūrių žodžius publika jau žinojo ir dainavo kartu. „Beissoul & Einius” kaip visada stebino savo įvaizdžiu – žymios Ukrainos dizainerės Jelenos Bureninos kurtais kostiumais. Renginio pradžioje Beissoul dėvėjo įspūdingo dydžio, juoda-balta raštais margintą skrybėlę. Tiek įvaizdžio, atlikimo bei muzikine prasme atlikėjai dar kartą įrodė, jog tvirtai stovi kelyje į Pasaulinę sceną.

Viso koncerto metu sausakimšoje „Vasaros Terasoje“ nerimo pakylėta energija ir palaikymo šūksniai. Renginiu susidomėjo ir žinomi Lietuvos atlikėjai: Justinas Jarutis, Dee & Kamy, Rimas Šapauskas, Marius Šmitas su drauge ir kiti.

Artimiausiu metu „Beissoul & Einius” keliaus į Prancūziją atstovauti Lietuvai „EUROPAVOX“ festivalyje, taip pat pasirodys Vokietijos „Berlin Video Music Awards“ ir surengs solinį koncertą Ukrainoje. Renginio akimirkas iš Vilniaus, „Vasaros Terasos“ galite pamatyti galerijoje.

Beissoul & Einius, elektroninė muzika, muzika, Vasaros terasa

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai