Jonas Nainys apie tarnavimą kariuomenėje: „Tada vyras gali viską“

Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, facebook.com nuotr.

Vos prasidėjus kalboms dėl šauktinių kariuomenės grąžinimo savo nuomonę šia išsakė ir nemažai žymių Lietuvos vyrų, tarp jų – dainininkas Vaidas Baumila, grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Gabrielius Liaudanskas – Svaras, dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus ir Robertas Kalinkinas, stilistas Mantas Petruškevičius ir kiti. Savo mintimis pasidalino ir žinomas didžėjus, radijo ir LNK televizijos laidų vedėjas Jonas Nainys – tačiau atrodo, kad vos per porą mėnesių jo nuomonė pasikeitė radikaliai.

Nors dar vasario mėnesį teigė, kad dėl motyvacijos stokos eiti į kariuomenę jam būtų sunku, keik vėėliau J. Nainys patikino, kad kariuomenė jo nebegąsdina. „Aš tikrai eičiau – esu visiškas patriotas, ir jei pašauktų, išbūčiau visus devynis mėnesius“, - kolegai Rolandui Mackevičiui ir visai Lietuvai pareiškė radistas. „Nežinau, batus ten nebent valytum...“, – nepraleido progos iš bičiulio pasijuokti R. Mackevičius.

„Sakoma, kad jei vyras pabuvo kariuomenėje, tai jis gali viską. O aš tikrai noriu galėti viską!“ – aiškino J. Nainys. Tokią LNK laidos „Mano vyras gali“ vedėjo nuotaiką greičiausiai pakurstė du laidoje dalyvavę karininkai – Tomas Mecelis ir Nerijus Vitas, kurie visas savo jėgas iš ištvermę sutelkė kovodami dėl pagrindinio prizo – atostogų Stambule.

Jonas Nainys, kariuomenė, radistai, Rolandas Mackevičius, šauktiniai, šauktinių kariuomenė

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai