Now Reading
R. Šakalytė-Jakovleva su TV3 žiūrovais sveikinasi jau aštuonerius metus

R. Šakalytė-Jakovleva su TV3 žiūrovais sveikinasi jau aštuonerius metus

R. Šakalytė-Jakovleva su TV3 žiūrovais sveikinasi jau aštuonerius metus

Gegužės 1-oji TV3 žinių vedėjai Renatai Šakalytei-Jakovlevai buvo ypatinga – ji ne tik šventė Motinos dieną, bet ir minėjo profesinę sukaktį – tądien suėjo lygiai aštuoneri metai, kai Renata dirba TV3 televizijoje.

„Šioje kompanijoje dirbu jau aštuonerius metus – visai nemažai. Ir tas laikas labai greitai prabėgo, net ne prabėgo, o tiesiog prašuoliavo. Pati nustebau, greitai jau ir dešimtmetis bus“, – džiaugiasi TV3 žinių vedėja.

„Atėjau į televiziją neseniai pabaigusi žurnalistikos institutą Vilniaus universitete, komunikacijos fakultete. Prieš tai trejus metus dirbau radijuje. Taigi pakliuvau į visiškai man naują sritį, nes televizijoje neturėjau jokios patirties – nei kaip reporterė, nei kaip vedėja. Viskas buvo vienu ypu, viskas nauja, viską galėjau kabinti tiesiog saujom, glėbiais. Ta patirtis buvo didžiausias variklis, didžiausia motyvacija daryti viską negailint nei savęs, nei laiko. Iki šiol vis atrandu ką nors naujo“, – apie savo darbą TV3 televizijoje pasakoja R. Šakalytė-Jakovleva.

Renatą žiūrovai mato ne tik tiesioginiame Žinių laidų eteryje – ji veda ir išskirtinius televizijos projektus. Pati sako, kad viskas išsirutuliojo pamažu. „Iš pradžių dirbau vakaro žinių vedėja, vėliau taip pat rengiau žinių reportažus – man buvo įdomu. Kiekviena patirtis man labai svarbi, labai vertinga – džiaugiuosi, kad televizijoje dirbu išbandžiusi daug dalykų. Kaip renginių vedėja atsiskleidžiau per visišką atsitiktinumą. Vienam projektui jau buvo numatyti vedėjai, tačiau netikėtai prireikė vieną jų pakeisti – tą vietą užėmiau aš. Tada tai buvo netiesioginis eteris, tačiau streso užteko mėnesiui“, – su šypsena prisimena R. Šakalytė-Jakovleva, TV3 žiūrovams dabar pažįstama ne tik iš Žinių laidų, bet ir iš projektų „Lietuvos garbė“, „Išsipildymo akcija“, Unicef šou „Už kiekvieną vaiką“ ir kt.

Pasak jos, televizija tikrai leidžia išaugti, tačiau to norėti turi pats žmogus: „Labai svarbu aplinka, kolektyvas, vadovų pasitikėjimas, bet, man atrodo, bet kuris žmogus – jei jis nesistengs, nerodys noro, nenorės savęs išbandyti, atsiskleisti bus sunku.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top