Now Reading
Indrė Kavaliauskaitė: esu šokusi su visais – nuo Kučinsko iki Selo (video)

Indrė Kavaliauskaitė: esu šokusi su visais – nuo Kučinsko iki Selo (video)

Indrė Kavaliauskaitė: esu šokusi su visais – nuo Kučinsko iki Selo (video)

fotoPRO nuotr.

Televizinių projektų vedėja Indrė Kavaliauskaitė yra garsi savo meile šokiui. Tačiau nedaugelis žino, kad mergina po pramoginių šokių pradėjo šokti hiphopą, čia pasiekė aukštumų, o Lietuvos scenose ją buvo galima išvysti beveik visų didžiųjų artistų šou programose.

„Esu šokusi su visais: nuo Kučinsko iki Selo“, – drąsiai į filmavimo kamerą sako žavioji Indrė Kavaliauskaitė. Dabarji nebeturi galimybės šokiams skirti tiek laiko, tačiau meilę jiems išreiškia kitaip: „Anksčiau ar vėliau pažiūriu visus filmus, kuriuose yra bent šiek tiek šokio. Net keistus serialus, kurie yra neįdomūs, bet jei ten yra šokiai, pamanau, reikia pasižiūrėti.“

Indrė pamena, kad jai dalyvaujant pasaulio hiphopo čempionate, kuriame tarp šimtų dalyvių ji užėmė 13-ą vietą, kaip tik buvo pasirodžiusi pirmoji „Šokis hiphopo ritmu“ dalis, ir ji labai įkvėpė ir čempionato dalyvius. Kol kas paskutinės, penktosios, filmo dalies I. Kavaliauskaitė dar nespėjo pažiūrėti, bet artimiausiu metu pažiūrės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Indrė Kavaliauskaitė teigia, kad filmai gali įkvėpti šokiui, o visiems norintiems pradėti šokti ji vaizdo reportaže pateikia vertingų patarimų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top