Now Reading
Didžiausio biusto Skandinavijoje savininkė: „Operacijas darysiu tol, kol galėsiu sustabdyti laiką“

Didžiausio biusto Skandinavijoje savininkė: „Operacijas darysiu tol, kol galėsiu sustabdyti laiką“

Didžiausio biusto Skandinavijoje savininkė: „Operacijas darysiu tol

Danė Linse Kessler – buvusi striptizo šokėja, danų televizijos žvaigždė ir didžiausių krūtų Skandinavijoje savininkė. Įspūdinga moteris Lietuvoje svečiuojasi jau antrą kartą – prieš trejus metus mūsų šalį ir jos gydytojus jai rekomendavo draugė. Įsitikinusi chirurgų profesionalumu L. Kessler grįžo į Kauną kelioms veido procedūroms.

„Esu labai liekna, tikiuosi, kad gydytojai ras riebalų. Netikiu kremų poveikiu, manau, kad tik profesionalai gali iš tikrųjų sustabdyti laiką. Aš nesu sau graži, dėl to darausi operacijas. Nenoriu visiškai pakeisti savęs, tačiau dar labiau nenoriu pasenti“, – mintimis dalijosi L. Kessler.

Jau antrą kartą svečiuodamasi klinikoje „Grožio chirurgija“ ji sako besijaučianti saugiai – kartą Kaune ji jau tobulinosi veidą. Šįkart moteriai bus daromos riebalų injekcijos iš jos kūno. Plastikos chirugai ims apie 15 ml. kūno riebalų, kurie bus suleisti jai į veidą.

Krūtinę jau kelis kartus pasididinusi moteris džiaugiasi savo apvalumais. „Mano krūtinė dabar labai gera, netabaluoja, man patogu. Žinoma, susilaukiu visokių komentarų, bet tie, kam nepatinka mano biustas, gali eiti velniop“, – žodžio kišenėje neieško skandalingoji žvaigždė.

Artimieji L. Kessler operacijoms nepritaria ir jos nepalaiko. Tačiau moteriai svarbu atrodyti jaunatviškai ir į kitų žmonių komentarus ji dėmesio nekreipia – operacijas planuoja darytis, tol, kol galės sustabdyti laiką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top