Liutauras Salasevičius: „Taisyklės draudžiančios suknelę dėvėti du kartus-

Vienas populiariausių šiandienos Lietuvos dizainerių Liutauras Salasevičius, savo kurtomis įspūdingomis suknelėmis damas paverčiantis paslaptingomis ir rafinuotomis „miesto raganomis“ tvirtina, kad taisyklė, draudžianti tą pačią sunkelę dėvėti su kartus, yra tiesiog išgalvota.

„Nemanau, kad iš vis yra kažkokios taisyklės, kad negali eiti antrą kartą. Tarkim, jei tai skirtingi vakarėliai: skiriasi draugai, publika, proga, galite drąsiai dėvėti savo mylimą suknelę tiek, kartų, kiek tik norite“, – tvirtina Liutauras.

Vakarinių ir vestuvinių suknelių meistro nuomone, visuomet pagelbėja skirtingų aksesuarų naudojimas. „Jei norite būti išskirtinė, stilinga ir originali, pasitelkite mažas gudrybes ir prie savo mylimiausios vakarinės suknelės derinkite delnines, pirštinaites, turbanus, perukus, skrybėlaites. Papuošalai, be abejonės, paįvairins Jūsų vakarinį įvaizdį“, - pataria dizaineris.

Paklaustas, ar reikia derintis prie partnerio drabužių, Liutauras neieško žodžio kišenėje ir atšauna, kad tai labai slidus ir pavojingas reikalas. „Man asmeniškai juokinga, žiūrint į tobulai iki negalėjimo susiderinusią porelę, aš asmeniškai to nesuprantu. Jei norit cirkintis - tai prašom“, - šypsosi Liutauras.

Dizaineris neslepia, kad drabužius kuria ne tik lieknoms moterims. L. Salasevičiaus nuomone, ir apkūnesnės damos gali atrodyti stulbinančiai. „Vakarinius rūbus siūdamas stambesnėms moterims visada pasiūlau korsetus. Jis sutvarko figūrą ir priduoda elegancijos“, – pažymi suknelių kūrėjas.

apranga, Liutauras Salasevičius, mada, stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai