Kaip žengsite į pavasarį? Avalynės mados tendencijos

Dienos ilgėja, saulė vis dažniau kviečia į lauką, o gaivūs pavasario vėjai žaidžia ne tik plaukuose, bet ir drabužių spintose. Šį pavasarį mada alsuoja elegantišku lengvumu: švelnios, šviesios pastelinės spalvos, plonyčiai audiniai, maloniai apglėbiantys kūną, sudėlioja pavasario mados manifestą – lengvai ir paprastai.

Lengvai ir patogiai

Lengvumas įsisuka ir į avalynės madą – šį pavasarį aukštakulnius plonyte pakulne į dienos šviesą traukite tik ypatingomis progomis. Remiantis „Deichmann“ stilistų parengta apžvalga, visą pavasario avalynę vienija bendra tendencija – pakulnė ir toliau žemėja. Lengvumas atsispindi ir naudojamose medžiagose – lengva drobė, plonytė oda ar džinsas kuria itin moterišką sportinį stilių, į mados viršūnę kopti pradėjusį dar praėjusiais metais.

Leidžiant odai kvėpuoti

Prieš metus kiekvienos stileivos batų spintoje atsiradusi avalynė su iškarpymais madinga išliks ir šiemet. Tiesa, pretenzingų puošybos detalių (pavyzdžiui, itin masyvių sagčių) avalynėje su iškirpimais atsisakoma – pirmenybė teikiama patiems iškirpimams, lazerio perforacijoms ir audinio ornamentams. Audinių pasirinkimas patenkins net išrankiausias – iškirpimus šį sezoną matysime elegantiškuose nėriniuose, šiurkščiame sizalio, gaminamo iš agavos pluošto, audinyje, drobėje ir apdirbtoje odoje.

Šviesiai ir natūraliai

Avalynės pakulnei žemėjant, jai skiriamas dėmesys nemažėja! Įsiminkite, saulutei gerokai pakaitinus, pati madingiausia avalynė – kamštiniu padu. Patogumui įsiveržus į pagrindinių tendencijų sąrašą, kamštinė medžiaga iš „medicininės“ avalynės skyriaus peršoka tiesiai ant mados podiumo. Įsispiriami sandalai kamštiniu padu, dekoruoti metalinėmis sagtimis, dirželiais ar blizgiomis kalnų krištolo akutėmis, derinami prie ilgos vakarinės suknelės, tampa prabangiu aksesuaru, kuriančiu įspūdingą įvaizdį.
Dėmesį vertėtų atkreipti ir į avalynės spalvas – nors juoda neužleidžia savo pozicijų, pagrindinės sezono spalvos šviesios. „Deichmann“ ekspertai siūlo rinktis baltą ir jos atspalvius, šampano, švelnius rožinius, mėtų, abrikosų ir šviesiai rusvus atspalvius.

avalynė, avalynės mados tendencijos, batai, mada, pavasario mados tendencijos, pavasaris, stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai