Now Reading
Ali Gadžijevas atidarys dar vieną šokoladinę (foto)

Ali Gadžijevas atidarys dar vieną šokoladinę (foto)

Ali Gadžijevas atidarys dar vieną šokoladinę (foto)

TV laidų vedėjas, belgiško šokolado ambasadorius ir prancūziško stiliaus „Ali šokoladinės” įkūrėjas Ali Gadžijevas balandžio mėnesį jau antrąją šokoladinę Vilniuje atvers prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama”. Be to, dėl egzotiškos išvaizdos garsėjantis Ali darsyk tapo modeliu – nusifotografavo prekybos centro „Panorama“ pavasarinėje reklamoje, kviečiančioje užsikrėsti geru stiliumi.

„Kai atidariau pirmąją šokoladinę, sulaukiau komentarų, kad ji yra „nepakeliui”, tačiau jau tada puikiai žinojau – tie, kurie yra, kaip aš vadinu, lengvai pamišę dėl aukščiausio lygio desertų, pas mane atvažiuos net ir iš Kauno! Taip, beje, ir nutiko. Visgi, gavęs pasiūlymą atsidaryti dar vieną šokoladinę „Panoramoje”, ilgai nesvarsčiau – tai yra mano dovana tiems desertų gurmanams, kuriems čia atvažiuoti bus daug patogiau. O ypač moterims, kurios, nusipirkusios gražius batelius ar kvepalus, galės apdovanoti save desertu ir grįžti namo dar laimingesnėms”, – kaip visada su gera nuotaika pasakojo Ali.

Desertų meistras sako, kad naujoje šokoladinėje „Panoramoje” atidarymo proga bus pristatyta ir nauja desertų kolekcija. Kūrybiškasis Ali be naujienų savo gardžiojoje virtinoje neapsieina nei vieną mėnesį, kas, pasak jo paties, itin patinka dažniems šokoladinės lankytojams. „Per visą šokoladinės gyvavimo laiką neteko sutikti nei vieno, kuris sakytų, jog jau viską išragavo. Mano tikslas – kad desertų mėgėjai kiekvienąsyk užsukę į šokoladinę atrastų ką nors neragauto. Be abejo, per kurį laiką jau esame išrinkę ir populiariausius desertus, kurie asortimente būtinai liks. Pavyzdžiui, pas mus specialiai atvažiuoja dėl šokoladinio braunio…”, – sakė Ali.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Ali šokoladinė” taps viena didžiųjų „Panoramos“ pavasario naujienų gurmanams – jos atidarymo labai laukia prekybos centro lankytojai. Be to, Ali pasirinkome ir pavasario reklamos kampanijai, nes jis talentingas, įdomus, darbštus, itin draugiškas, pozityvus, labai stilingas ir charzimatiškas – taigi, visiškai atitinkantis „Panoramos” dvasią. Mes labai vertiname nuomininkus, kurie kelia aukštus standartus savo prekybai ir patys iš savęs yra linkę bendradarbiauti bei bendrauti su aplinkiniais, įneša geros nuotaikos, suteikia prekybos centrui naujų spalvų”, – sakė Birutė Kalanovaitė, PLC „Panorama” generalinė direktorė bei pridūrė, kad ateinantį sezoną prekybos centre atsidarys ir daugiau gurmaniškų vietų – ne tik smaližiams.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top