Daina Bosas: „Negaliu žiūrėti savo išleistuvių nuotraukų“

Viena stilingiausių ir žaviausių Lietuvos moterų prisipažįsta negalinti žiūrėti į savo išleistuvių nuotraukas. „Atrodžiau vyresnė nei esu dabar, siaubingai prigarbanotais plaukais, su visomis spalvomis žėrinčia suknele. Tikrai negaliu žiūrėti į savo išleistuvių nuotraukas“, – prisipažino D. Bosas.

Moteris tapo TV3 projekto „Aš – stilistas!“ trečiąja komisijos nare ir greta Agnės Jagelavičiūtės bei Kęsto Rimdžiaus atsisėdusi žavi verslininkė pamatė ekstravagantiškų derinių abiturienčių išleistuvėms. Dvi dukras auginanti Daina turi savo nuomonę, kaip merginai nereikėtų atrodyti išleistuvių vakarą, kad vėliau neraudonuotų žiūrėdama nuotraukas.


Agnė Jagelavičiūtė, Kęstas Rimdžius, Daina Bosas

Elegantiškoji D. Bosas laidos filmavime A. Jagelavičiūtei papasakojo, kad jai kelia pasibaisėjimą jos pačios išleistuvių įvaizdžio prisiminimai. Ponios Dainos klausydamasi A. Jagelavičiūtė atskleidė, kad ji per savo išleistuves atrodė kaip laisvo elgesio mergina, todėl iš fotografijų albumų eliminavo mokyklos baigtuvių nuotraukas.

TV3 projekto „Aš – stilistas!“ dalyviams stilingosios Agnė ir Daina aiškiai suformulavo užduotį: modelis išleistuvių vakarą turi atrodyti taip, kad paskui nebūtų gėda vartyti nuotraukų albumų. Jaunieji stilistai komisijos nares nustebino savo sprendimais.

Žvelgdama į pasiūlytus derinius, D. Bosas ne kartą ištarė, kad ji nesiūlytų savo dukroms juodos spalvos drabužių nei juodų aprangos detalių, o jeigu kostiumas – pernelyg atviras, ji suabejotų, ar taip apsirengusią savo dukterį išleistų į mokyklos baigimo šventę. Kartą Daina net šūktelėjo filmavimo studijoje lūkuriavusiam savo vyrui Antanui Bosui: „Antanai, tu tik pažvelk, kokią iškirptę siūlo merginoms!“


Daina Bosas

agnė jagelavičiūtė, apranga, Aš - stilistas!, Daina Bosas, išleistuvės, isleistuviu suknele, laida, stilius, suknelė išleistuvėms

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai