Globotinio pusryčiai: smokingu pasipuošęs katinas Tuksis

Tuxedo - ypatingi ir visame pasaulyje žinomi katinai. Ne ne, neapsigaukite, tai ne veislė, taip vadinamas kailiuko nuspalvinimas, kai katinėlis būna tarsi aprengtas smokingu, mūvi baltas pirštinaites ir turi pasirišęs baltą šalikėlį po kaklu. Tokie keturkojai buvo praminti anglišku žodžiu „tuxedo“, reiškiančiu smokingą.

Sakoma, kad žmonėms, kurie augina „tuxeduką“, ypatingai sekasi ne tik gyvenime, bet ir įvairiose loterijose. Todėl nepraleiskite progos ir priimkite šį ypatingąjį katinėlį į savo namus.

Mūsų Tuksius - jaukus, meilus, smalsus, žaismingas. Tik pamatęs žmogų įbedžia savo smalsų žalių akių žvilgsnį ir žiūri taip, lyg vien žvilgsniu norėtų pačią širdį pasiekti. Meiliai glaustosi ir vis atkiša galvytę rankų glostymui. Jeigu tik pasitaiko proga, minko manko letenėlėmis žmogaus kelius ir murkia, murkia, murkia.

Tiesa, vienas būti nelabai nori, mėgsta būti kompanijoje, tada jaučiasi ypatingai gerai. Sutaria net su šuneliu. Tuksius jau kastruotas, gavęs vaistų nuo vidaus ir išorės parazitų.

Jeigu esate pilnametis ir atsakingas, rimtai gyvūną auginti apsisprendęs asmuo, turite sąlygas laikyti gyvūną ir juo rūpintis, neturite alergijos katėms, nesiruošiate migruoti svetur be gyvūno, prašome skambinti: 862771107

Ilgai nedelskite, skambinkite ir parsivežkite savo laimę į namus. Lazdijai.







 

augintiniai, globotinio pusryčiai, gyvūnų globa, katės

Naujausi komentarai
Edita
2015-04-27, 10:44
Tuksedas Tuksius jau naujuose namuose ;-)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai