Dizaineris L. Salasevičius: kiekviena moteris yra šiek tiek ragana (foto)

Nuotraukų autorė: Svetlana Batura

Vakarinių ir vestuvinių suknelių kūrėjas Liutauras Salasevičius sako, kad visos dailiosios lyties atstovės savyje turi bent krislelį magijos. Prabangių suknelių kolekcijos „Miesto raganos“ pristatymui dizaineris pasirinko mistiškąjį penktadienį – kovo 13 dieną. „Tądien mieste šeimininkaus jos – miesto raganos“, – paslaptingai šypsosi dizaineris.

Anot L. Salasevičiaus, šiuolaikinės moterys, gyvenančios skubančiame ir niekad nemiegančiame mieste, privalo išlikti raganiškomis: atrodyti kerinčiai ir palikti aplinkiniams neišdildomą įspūdį, tačiau tuo pačiu – žinoti savo vertę ir ryžtingai siekti tikslų. Jau septynerius metus pats kurdamas, modeliuodamas ir siūdamas sukneles, dizaineris turėjo galimybę bendrauti ir su niekam nežinomomis moterimis, ir su televizijos ekranų žvaigždėmis. Tačiau dizaineris pabrėžia, kad būtent moteriškumas yra vienas svarbiausių aspektų jo kūryboje.

„Neverta ginčytis, kad moteris gražiausiai atrodo vilkėdama būtent jai siūtą suknelę. Mano naujausioje kolekcijoje kiekviena moteris galės atpažinti save ir įsivaizduoti, kaip ji atrodytų, vilkėdama prabangią vakarinę suknelę. Drabužis turi būti toks pats įdomus, kaip ir jo savininkė. Kolekcija „Miesto raganos“ skirta moteriai, kuri vertina save, nestokoja pasitikėjimo savimi ir nebijo būti savimi", – sako L. Salasevičius.

Dizainerio kurtas sukneles moterys renkasi įvairioms svarbioms progroms, o ryškios televizijos ekranų damos mielai jomis puošiasi prabangiuose vakarėliuose. Viena iš L. Salasevičiaus mūzų – dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė – praėjusiais metais žengė podiumu kaip vienas iš kolekcijos modelių. Ją dažnai galima pamatyti su dizainerio kurtomis suknelėmis, tad šiemet žymi moteris padėjo dizaineriui atrinkti manekenes, pristatysiančias „Miesto raganų“ kolekcijos sukneles.

Kolekcijos pristatyme bus galima išvysti ne tik prabangius apdarus, bet ir specialiai pristatymui ruošiamas vaizdo projekcijas, kurios atspindės ryškiausius moterų charakterių bruožus. L. Salasevičius tikisi, kad keturių dalių pristatymas savo vaizdais ir garsais padės žiūrovams pasinerti į magiškų fantazijų pasaulį kartu su miesto raganomis.








 

Liutauras Salasevičius, mada, miesto raganos, stilius, Svetlana Batura

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai