Now Reading
Globotinio pusryčiai: kalytė Frida. Veislė? Geriausia draugė!

Globotinio pusryčiai: kalytė Frida. Veislė? Geriausia draugė!

Globotinio pusryčiai: kalytė Frida. Veislė? Geriausia draugė!

„SOS gyvūnai“ pristato Fridą, žemesnę nei vidutinio ūgio, geraširdę kalytę, kuri laukia naujų šeimininkų Akropolio namelyje (tai prieglaudos filialas – antra Vilniaus Akropolio pusė, greta autoplovyklos, dirbame kasdien su trumpomis pertraukomis).

Neretai buvusius prieglaudinukus – mišrūniukus paėmę žmonės juokiasi, kad praeiviai klausinėja, kokia čia veislė. Fridą vedžiojant turbūt nieks nepaklaus tokio dalyko, nes ji nepanaši į nieką, atrodo sudurstyta iš skirtingų šunų: krūtinė plati, liemuo lieknas, uodega įstabiai riesta ir pūkuota, apatinis žandikaulis kiek atsikišęs…

Bet jei smalsūs praeiviai ir neklaus jos veislės, tai tikrai žinom, kad šypsosis! Kaip neatsakyti į tokią šios kalytės šypseną?

Fridutė ne mažylė, jai 4-5 metai, bet ji gero ūpo ir giedros nuotaikos kalytė. Manome, Frida tiktų ir šeimai, ir vienam žmogui. Ji nereikalaus didelio aktyvumo, ilgų kasdienių kelionių, bet, žinoma, niekad nerekomenduojame imti šuns, jei jo vedžiojimui turite laiko tik po 15 minučių dukart per dieną. Reikaliukus Frida atlieka lauke. Skiepyta, sterilizuota.

Jei norite dar ko nors pasiteirauti, rašykite [email protected], skambinkite 8 683 69502. Dovanojama su „SOS gyvūnų“ dovanojimo sutartimi + nuolaidos kai kuriose Vilniaus veterinarijose.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top