Now Reading
Kodėl vyrai ir moterys būna neištikimi?

Kodėl vyrai ir moterys būna neištikimi?

Kodėl vyrai ir moterys būna neištikimi?

Neištikimybės klausimas aktualus tiek vyrams, tiek moterims. Juk ir vieni, ir kiti kartais „pasuka į kairę”. Iš esmės bent kartą išgyventi antros pusės neištikimybės skausmą tenka beveik visiems žmonėms. Savaime suprantama, tokiais atvejais iškyla klausimas „kodėl?” Priežastys gali būti labai įvairios, tačiau šį kartą norėtume trumpai pakalbėti apie esminį moterų ir vyrų neištikimybės skirtumą.

Tikriausiai pradėti reikėtų nuo to, kad vyrai ir moterys neištikimybę ne tik išgyvena, tačiau ir supranta skirtingai. Vyrams neištikimybė – tai grynai fizinis reiškinys. Tuo tarpu moterims kur kas svarbesnė emocinė šio reiškinio pusė, taigi jos labiau nerimautų, jei jų vyrai su kitomis moterimis suartėtų emociškai, o ne fiziškai. Savaime suprantama, kad tokia mąstysena įtakoja ir pačias neištkimybės priežastis.

Įprastai vyrai nusuka į kairę, nes jiems tiesiog norisi fizinio kontakto. Kas tai įtakoja nėra svarbu. Svarbiausia, kad daugų daugiausia dešimtadalis vyrų pasilieka su meiluže, o visi kiti vyrai atgailaudami grįžta pas savo žmoną ir toliau gyvena ramų šeimyninį gyvenimą, per daug neanalizuodami savo poelgio ir nepergyvendami dėl to, kas įvyko.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Moterys galvoja ir elgiasi visiškai kitaip. Dažniausiai moters neištikimybę įtakoja ne fiziniai poreikiai, o emocinės problemos. Jos ieško naujo gyvenimo draugo, su kuriuo patirtų ne fizinį kontaktą, bet stipresnį emocinį ryšį ir jaustųsi laimingesnės, saugesnės, mylimesnės… Todėl neretai jų meilužiais tampa gerai pažįstami žmonės: draugai iš vaikystės laikų, bendradarbiai ir t.t. Tokie romanai nebūna vienadieniai, nes jie paremti ne fizine, o emocine trauka. Susukusi romaną, moteris tikisi pradėti naują gyvenimą su nauju draugu. Retai kada pasitaiko, kad moteris norėtų gyventi dvigubą gyvenimą: būti šeimoje ir tuo pačiu metu turėti meilužį. Visos jos paieškos sukoncentruotos ties viena mintimi: rasti tą, kuris ją supras ir su kuriuo ji jausis ne tik fiziškai, bet ir emociškai patenkinta.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top