Now Reading
Globotinio pusryčiai: Ogis – aš nieko negirdžiu, bet viską jaučiu

Globotinio pusryčiai: Ogis – aš nieko negirdžiu, bet viską jaučiu

Globotinio pusryčiai: Ogis – aš nieko negirdžiu

Tai, kas įprasta ir lengva turinčiam klausą, iš negirdinčiojo pareikalauja daug daugiau pastangų. Tyla įspūdinga, tik mes, girdintieji, jos nepratę klausytis. Mes net nemokame klausytis tylos. Juk mūsų niekas ir nemokė. Negirdim, nejaučiam, pamirštam, o gal ir liekam jai abejingi.

Tylą nesunku surasti. Ji visur. Ji aplink mus, mumyse, mūsų mintyse. Ir nereikia baimintis, kad pasaulyje bus per daug tylu. Tyla taip pat turi savo balsą.

Aš myliu tylą. Būdamas joje nebijau nieko: nei griaustinio, nei smarkaus lietaus. Tyloje negirdėjau piktų žmonių riksmų, lojančių šunų ar besiartinančių automobilių.

Matau Tavo šypseną veide, matau Tavo juoką, suprantu viską, ką nori man pasakyti ir man to gana, nors ir nieko negirdžiu. Ateik į mano tylą, išsklaidyk mano nerimą, padėk man išgirsti Tave šiame mano – tylos – pasaulyje. Aš jau seniai išmokau klausyti akimis, nes nežinau kokią vertę turi garsai. Bet aš esu laimingas tyloje. Tyla yra manoji kalba.

Į Katino svajonės globą Ogis pateko iš Rietavo gatvės. Atklydęs, paklydęs ar paklaidintas? Tai nesvarbu. Dabar svarbu tai, kad jis saugus. Ogis jaukus ir mielas, kartais iš tos meilės žmogui gal net per įkyrus 😉 Labai nori dėmesio ir bendravimo. Skiepytas, kastruotas ir… didelis šnekorius turintis gan stiprų balsą 😉 Juk savęs jis negirdi, todėl ir pasakoja savo nuotykius garsiai 😉

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Esi pasiruošęs Ogį priimti į savo namus? Skambink: 865515024, 861483373, rašyk: [email protected] ir atvažiuok! Ogis gyvena Kaune, Katino svajonės prieglaudoje.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top