Radijo laidų vedėja R. Vyšniauskaitė: „Stilingiausia Lietuvoje – A. Jagelavičiūtė“

Nuotraukos: Saulius Baniulis

Charizmatiškosios radijo laidų vedėjos Ramintos Vyšniauskaitės balsą galima išgirsti darbo dienomis rytais nuo 7.00 val. įsijungus „Power Hit Radio“ laidą „Šok į kelnes“. Raminta su savo klausytojais kalbasi pačiomis įvairiausiomis temomis, tačiau tiek jie, tiek Ramintos draugai ir kolegos jau seniai žino: didžiausia merginos aistra – mada.

Kaip tik todėl R. Vyšniauskaitės viešniomis ryto laidose jau spėjo tapti ne viena žinoma stilistė, dizainerė ar makiažo meistrė. O pati Raminta savo stiliaus ir mados atradimais dalinasi internete, „Power Hit Radio“ rubrikoje „Pakaba“: www.powerhitradio.lt/laidos/sok-i-kelnes/pakaba. Čia Ramintos pagyrimai ar kritikos strėlės tenka pasaulio bei Lietuvos garsenybėms.

„Mada ir gražūs drabužiai man patinka nuo seniai. Mano nuomone, stilingas ir madingas žmogus yra visiškai skirtingi dalykai. Aš pati nesivaikau mados aklai, nes nenoriu būti „dar viena su New Balance sportbačiais“ ar tamsiai vyšniniu lūpdažiu. Juk gal man tai visai netinka!“ – sako Raminta.

„Daug kas peikia ir keikia „UGG“ batus, tačiau pati aviu tokius jau kelintą žiemą iš eilės ir visai nekreipiu dėmesio, nes šiuo atveju man svarbiausia šiluma ir patogumas“, – šypsosi „Power Hit Radio“ laidų vedėja.

Paklausta, kurios stilingos asmenybės ją įkvepia, Raminta ilgai negalvoja: „Man visada labai patiko „rock chick“ stiliaus atstovės ir pati ryškiausia iš jų – manekenė Kate Moss. Nors pastebiu, kad pastaruosius porą metų ir ji nebepataiko į dešimtuką. Šiuo metu stebiu dainininkės Gwen Stefani stilių, kuris man labai patinka. Ji rengiasi eklektiškai, tačiau skoningai, nebijo eksperimentuoti ir rizikuoti“, – samprotauja R. Vyšniauskaitė.

Pasak Ramintos, viena neskoningiausiai atrodančių garsenybių – pop muzikos karalienė Madonna: „Jai jau būtų laikas pasižiūrėti į savo pasą ir pradėti rengtis pagal savo amžių, nes nuogas užpakalis (kaip tik tokį žvaigždė pademonstravo šių metų Grammy apdovanojimuose) dar nieko nepapuošė.“

„O Lietuvoje, mano akimis, labai stilingai rengiasi stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Ji tikrai žino, ką išryškinti ir ką paslėpti“, – sako Raminta.

agnė jagelavičiūtė, mada, Raminta Vyšniauskaitė, stilius

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai