Tarptautinio didžėjų konkurso laimėtojui atiteks penkiaženklis kontraktas

Jauni didžėjai turi naują progą mokytis iš geriausių šio amato meistrų, siekti pasaulinės karjeros, o gal net tapti DJ Superžvaigžde. Visa tai siūlo didžiausias tarptautinis didžėjų konkursas „burn Residency“, kurio pagrindinis apdovanojimas – 100 tūkstančių eurų vertės kontraktas.

„Konkurse verta dalyvauti vien dėl pažinčių su įtakingais klubinės industrijos žmonėmis. Finale Ibisoje ypač laukiami tie, kurie muziką ne tik groja, bet ir kuria. Būkite savimi ir grokite tai, kas patinka patiems“, - jauniems didžėjams pataria Dj Perfuro, kuris Ibisoje vykusiame konkurso finale pernai atstovavo Baltijos šalims.

Pirmoji užduotis, kurią teks įveikti jau ketvirtus metus iš eilės vykstančio konkurso dalyviams – 15-20 minučių trukmės šokių muzikos mikso įrašas. Jį iki kovo 15 dienos reikia įkelti į konkurso interneto svetainę.

Penkių geriausių miksų autoriai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos susikaus finale, o laimėtojas užsitikrins bilietą į Ibisą. Čia, „burn Residency“ stovykloje, laukia paskaitos ir užduotys, kurias formuluos Carl Cox, Pete Tong, Maceo Plex, Solomun ir kiti autoritetingi šokių muzikos mokytojai.

Stovykloje paaiškės trys konkurso dalyviai, kuriems bus suteikta visos vasaros rezidencija garsiausiuose Ibisos klubuose. DJ Superžvaigždės titulo šeimininkas ir 100 tūkst. eurų kontrakto laimėtojas taps aiškus sezono pabaigoje.

Praėjusiais metais konkurse dalyvavo net 6000 didžėjų iš viso pasaulio, laimė išbandyti jėgas stovykloje Ibizoje nusišypsojo 18 dalyvių.

Registracija į konkursą:
https://apps.facebook.com/burnresidency/

2014 metų konkurso finalas Ibizoje:


burn Residency, didžėjus, Dj, Ibiza

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai