Egidijus Dragūnas – populiariausias atlikėjas Lietuvoje (video)

Ryčio Šeškaičio nuotr.

Praėjusiais metais Lietuvos radijo eteryje vėl dažniausiai skambėjo Egidijaus Dragūno balsas. Tai tapo aišku, kai „Sel“ lyderiui antrus metus iš eilės atiteko Lietuvos gretutinių teisių asociacijos AGATA įsteigta speciali „Grojamiausio atlikėjo“ statulėlė. Ji buvo įteikta penktadienį Kaune apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A.

Tailande su šeima šiuo metu poilsiaujantis Egidijus Dragūnas ceremonijoje nedalyvavo, tačiau sužinojęs apie apdovanojimą labai nudžiugo ir atsiuntė vaizdo padėką. Įraše dainininkas padėkojo visiems transliavusiems jo atliekamas dainas ir tiems, kurie ištikimai jau ne pirmus metus jo klausosi.

Egidijus Dragūnas ne tik antrus metus iš eilės tampa grojamiausiu radijo stočių atlikėju.

Per pastaruosius penkerius metus jį tik vienintelį kartą nurungė Donatas Montvydas (2012 metais).

AGATA “Grojamiausio atlikėjo/grupės” apdovanojimas kasmet teikiamas dainininkui arba grupei, kurio atliekamos dainos per praėjusius metus radijo eteryje skambėjo dažniausiai.

Lietuvos gretutinių teisių asociacija AGATA jau šešiolika metų surenka ir analizuoja visų Lietuvos radijo stočių grojaraščių informaciją. Grojamiausias atlikėjas ar grupė išskaičiuojami matematiškai tiksliai ir objektyviai.

AGATA ne tik apdovanoja populiariausius, bet ir sudaro galimybę jauniems talentams pasirodyti didelei auditorijai. Šiais metais AGATA tiesioginiame TV3 eteryje rodomai M.A.M.A. ceremonijai pasiūlė perspektyvią Klaipėdos grupę “Nervas”. Jaunai grupei šis pasirodymas tapo kol kas didžiausiu postūmiu karjeroje.
 

AGATA, Egidijus Dragūnas, M.A.M.A., sel

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai