Now Reading
POP STAR BAR kviečia į pasaulinę “Playboy” naktį

POP STAR BAR kviečia į pasaulinę “Playboy” naktį

POP STAR BAR kviečia į pasaulinę “Playboy” naktį

Kartu su dar 50 įspūdingiausių pasaulio miestų vasaros pradžioje 50-ąjį “Playboy” gimtadienį atšventęs Kauno kokteilių ir šokių muzikos baras POP STAR BAR grįžta vizginti triušių uodegų. Jau nuo šiandien galite ruoštis oficialiai amerikietiškai “Playboy” nakčiai Lietuvoje. Siūtis ausis, karpytis uodegas.

Jau šį šeštadienį, nuo 22 valandos, Kauno Laisvės alėjos prieigose pamatysim aibę blizgančių mašinų, iš kurių lips ilgakojės brunetės, blondinės ir šatenės (plaukų spalvos kodo nėra). Vienai nakčiai nuodėmingu Majamio ar Las Vegaso klubu virstantis POP STAR BAR kviečia jau į trečią oficialų triušių vakarėlį. Bet dar prieš šeštadienio erotinę puotą laukia tikras saldainis iš D. Britanijos – superhito “Choose Life” autorius, įvairialypis didžėjus Moussa Clarke atveža senegalietiškų muzikinių burtų.

Už durų – drąsi programa

Tik šiais metais Lietuvoje pradėti rengti bene garsiausio pasaulyje pleibojaus Hugh Hefner “Official Playboy Party” vakarėliai – tai tikra šventė, su visais šio prekinio ženklo atributais – gundančiomis šokėjomis, triušių ausytėmis, pūkuotomis uodegomis ir linksma šokių muzika. Kaunas tai iš karto įvertino ir pamėgo.

Pagreitį įgavęs “Playboy” vakarėlis šį kartą vilios dar ir drąsia programa. Paslaptingas spektaklis ant POP STAR BAR scenos “išjungs” visas klubo šviesas. Neišsigąskite, tai specialiai renginiui sukurtas pasirodymas, kurį surengs šokio studijos “Ugnies Ratas” šokėjai. Ir tai tikrai nebus striptizas.

Už muziką bus atsakingas – DJ Sunseet, praėjęs tokio pobūdžio renginių mokyklą Londono uždaruose vakarėliuose. Jis žino, ko reikia, kad būtų linksma, o ore tvyrotų “seksas”. Kaip jau tapo įprasta, renginio metu išvysime ir seksualiųjų „Go Go“ šokėjų pasirodymus bei menininkų iš “Drakono ženklas” studijos tapybą ant kūno, o visi norintys turės galimybę įsiamžinti su žymiaisiais “Playboy” zuikučiais specialiai tam skirtoje erdvėje.

Penktadienį – hito su Ewan McGregor autorius

Bet prieš “Playboy” vakarėlį POP STAR BAR pakvies į “Sweet & Sexy” diskoteką. Šį penktadienį serijoje bus įdomių svečių. Tai didžėjus ir prodiuseris, ne vieną kartą linksminęs viską mačiusią ir persisotinusią Tokijaus bei Maskvos publiką -, Moussa Clarke. Sako, kad jis labai patiko japonams ir rusams. Bet tai neturėtų stebinti. Brito ir senegaliečio kraujo turintis atlikėjas gimė Šveicarijoje, vaikystę praleido Prancūzijoje ir Italijoje, galiausiai apsistojo D. Britanijoje. Internacionalinis vaikis, savo įspūdžiais turtingą vaikystę dažnai pristato ir už pulto. Jo setuose skamba – viskas nuo rumbos iki progressive ritmų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Įkvėptas JAV house muzikos tėčių Marshall Jefferson ir Frankie Knuckles, Moussa Clarke tapo didžėjumi ir jau pačioje karjeros pradžioje, dar 1991-aisiais, jis grodavo su tuo metu dar tik kylančiomis šių dienų šokių muzikos legendomis – Andy Weatherall, Darren Emerson ar Sasha. Nors Lietuvoje Moussa Clarke vardas mažai kam žinomas, jis, kaip prodiuseris, sukūrė per 150 kūrinių ir remiksų bei dirbo prie begalės projektų.

Visgi vieną Moussa Clarke darbą žino tikrai kiekvienas šokių muzikos ir jos kultūros gerbėjas. Tai po slapyvardžiu “PF Project” sukurta kompozicija, “Choose Life”, kurioje panaudotas garsaus aktoriaus Ewan McGregor balsas iš kultinio kino filmo “Trainspotting”. Ar prisimenatę tą diskotekų, televizijos anonsų bei laidų, reklamų ir t.t. himną? Jį “zulino” visi, visur, visomis progomis ir labai ilgai. Gero skonio ir gero ritmo hitas viską ir pasako apie būsimą “Sweet & Sexy” svečią. Bus kitaip nei visada. Senegalietis tai pažada.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top