Now Reading
Naujausiame Doo kūrinyje „Palinam“ – pasijuokiama iš nūdienos reperių

Naujausiame Doo kūrinyje „Palinam“ – pasijuokiama iš nūdienos reperių

Naujausiame Doo kūrinyje „Palinam“ - pasijuokiama iš nūdienos reperių

Raperis Doo, nestokojantis savo kūriniuose subtilaus humoro jausmo, pristato savo naują kūrinį itin ekstravagantišku pavadinimu – „Palinam“. Prie kūrinio kūrybos prisidėjo ir muzikos kūrėjas Okis.

Pasak Doo, kūrinys gimė matant jaunus repuojančius žmones, kurie, norėdami sulaukti kuo daugiau populiarumo, gviešiasi vakarų kultūros mados, repuodami apie alkoholį, narkotikus, moteris, filmuodami vaizdelius, kurie parodo palaido ir pasiturinčio jaunuolio gyvenimo užkulisius. Tačiau tai toli nuo realybės, o ypač Lietuvoje.

Doo įsitikinęs, kad dauguma tų „tikrųjų“ reperių net nežino, kaip ir kada pradėjo formuotis Hip Hop subkultūra.

„Džiaugiuosi, kad ši subkultūra, po truputį nebetenka tokio populiarumo, koks jis buvo prieš metus ar ankščiau. Pastebima daug žmonių, kuriems tai nebeaktualu, ar ne taip aktualu kaip buvo ankščiau. Mada praeina, ateina kitos mados, jie jau pradės šokinėti į baseinus,“ – juokiasi Doo.

Anot Doo, negalima pykti nei ant vieno repuojančio žmogaus, nei vienas iš jų nesmerkiamas, tačiau jeigu jau jie „daro“ savo muziką ir ji jiems patiems patinka, nereikia dėl to atsiprašinėti.

„Būkite žmonės, neatsiprašinėkite dėl to, kad kažkam neįtiko jūsų muzika ar „pasiklydote“. Tai „JŪS“ ir tai, kas „JUMS“ patinka,“ – prašo Doo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Be naujausio kūrinio „Palinam“ reperis Doo yra išleidęs ir tokius „humoristinius“ kūrinius kaip „Aš šikdamas skaitau žurnalą žmonės“, „Potentia“, „Daktaras“. Doo kūriniai – ne tik linksmas ir pajuokiantis repas, jis yra sukūręs eilę rimtų kūrinių, kuriuose žmogus gali rasti daug prasmės.

Naujausio Doo kūrinio „Palinam“ video:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top