Globotinio pusryčiai: aklam, sužalotam šuneliui būtina globa

Plutas - aklas, dviem sužalotomis kojomis, iškentęs dvi operacijas, šunelis. Tačiau jis džiaugiasi gyvenimu ne ką mažiau nei sveikieji. Aplaižo ir apšokinėja visus, nors priekinę koją ir tenka laikyti pakeltą.

Pluto amžius nėra tiksliai žinomas, bet su žaislais jis vis dar žaidžia kaip vaikas. Šunelis visiškai aklas, bet dauguma žmonių pabendravę su juo pasitikslina: „ ar tikrai jis aklas?“

Šiuo metu Plutas glaudžiasi veterinarijos klinikos stacionare, kur jis yra gydomas ir prižiūrimas pooperaciniu laikotarpiu. Tačiau greitu metu šuneliui teks atlaisvinti stacionaro vietą kitiems gyvūnams bei išsikelti iš klinikos šilumos ir patogumo. Prieglaudoje nėra sąlygų suteikti sveikstančiam Plutui šiltos bei ramios vietos, todėl jam labai reikalinga namų globa, rami aplinka, šiltas guolis bei žmogaus dėmesys. Taip šunelis galės greičiau atgauti jėgas, pasveikti bei vėl lakstyti visomis keturiomis kojomis.

Galinčius padėti bei suteikti Plutui savo namų šilumą bent laikinai, maloniai prašome kreiptis į Anželiką: tel.: 8-602-63641 arba el. paštu: [email protected], Vilnius.

O gal norėtumėt priimti Plutą į savo šeimą visam laikui? Turite klausimų? Nesidrovėkite paskambinti ar parašyti savanorei Anželikai.

Iš anksto dėkojame už bet kokią Plutui pasiūlytą pagalbą.













 

augintiniai, globotinio pusryčiai, gyvūnų globa, šunys

Naujausi komentarai
2015-01-14, 11:57
Plutas nusipelnė gyventi šiltai ir sotus,juk gyvenimas taip jį skriaudė,automobilis sužalojo.....operacijos....o dar aplinkui visiška tamsa.....Gerasis žmogau,ištiesk Plutui pagalbos ranką,tegul jis ir nemato,bet jis jaus Jūsų šilumą,Jūsų meilę ir bus laimingas.
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai