Penktadienio DJ: Ital ir jo gyvenimo garso takelis

„Penktadienio DJ“ rubrika šiandien priklauso mažeikiškiui Ital. Prieš kelis metus pradėjęs klasikiniam house skambesiui dedikuotą „Inner Soul Rhythm“ projektą, dabar klubinės kultūros entuziastas yra atviras žymiai platesniam muziko spektrui. Daugiau favoritų tikrai nuskambės naktį „Studio 9“, kur Ital prie pulto surems pečiais su „Pleasures In Measurea“ tandemu.

Ront Tren & Chez Damier – Don’t Try

Vienas gražiausių ir klausiomiausių elektroninės muzikos kūrinių. Nesenstanti dviejų Čikagos legendų Ron Trent ir Chez Damier klasika, įrašyta kartu su vokaliste Angelique Nicole. Prieš daugiau nei 20 metų sukurtas kūrinys dar ir dabar skamba nuostabiai. Vienas tų, kurį klausydamas nori dainuot, šokt užsimerkus, o gal net išspaust ašarą. Labai rekomenduoju!

DJ Rashad – Ghetto Tekz Runn It

Vienas pirmųjų girdėtų footwork kūrinių, kuris sužadino norą labiau gilintis į šį muzikos žanrą. Greitas ritmas, tirpdantis vokalas ir sodrus bosas laužo kojas ir budina sielą. Žanro pionieriaus, dabar jau amžinojo atilsio išėjusio DJ Rashad kūrinys neapleidžia mano ausų ir dabar. R.I.P. DJ Rashada

Bicep – Lyk Lyk

Turbūt grojamiausias ir mėgstamiausias kūrinys pastaruoju metu. Visiškai stogą nešantis ir sportbačius plėšantis dviejų draugų iš Šiaurės Airijos įkurto dueto „Bicep“ 90-ųjų skambesio garažinis houso kūrinys. Labai vertas dėmesio duetas, kuris ne tik turi puikią asmeninę įrašų leidyklą „Feel My Bicep“, bet tuo pačiu pavadinimu rašo ir internetinę elektoninės muzikos enciklopediją arba, kitaip tariant, blogą.

Blondes – Elise

Ne naujas, bet ir ne senas dar vieno dueto, tik šį kart iš Niujorko, kūrinys. Nostalgiškas, gražus, vasariškas, ne vieno ir ne dviejų setų pabaigos gabalas.

Andrés – New For U

Drąsiai galiu sakyti, jog Andrés yra vienas mano mėgstamiausių visų laikų prodiuserių ir didžėjų. Nuostabių projektų, albumų ir kūrinių autorius, vinylų kolekcionierius, Detroito elektroninės muzikos ir kultūros puosėlėtojas Andrés, dar žinomas kaip DJ Dez, savo diskografijoje turi ne vieną dešimtį nuostabių kūrinių, kuriuos visus galėčiau įtraukti į savo topą, bet „New For U“ yra tas grynuolis, kuris dažniausiai neapleidžia mano ausinių ir grotuvų.

 


Sausio 9 d. (penktadienis)

Devintame Name

Ital (Inner Soul Rhythm), Rocazz & Johnny Cosmos (Pleasures In Measures)

Sausio 10 d. (šeštadienis)

4x4 Deals

Eric Paquet (Club Cuisine), Fresh Tee

Ital, muzika, Penktadienio DJ, studio9

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai