Now Reading
Globotinio pusryčiai: gražuolė kalaitė Luka ieško mylinčių šeimininkų

Globotinio pusryčiai: gražuolė kalaitė Luka ieško mylinčių šeimininkų

Globotinio pusryčiai: gražuolė kalaitė Luka ieško mylinčių šeimininkų

Tik labai geriems ir atsakingiems šeimininkams atiteks ši gražuolė.
Pristatau Luką, nedidelę ūgiu, trumpų kojyčių, kažkuom panašią į padidintą taksą šunytę, kuriai dabar yra 10 mėn.

Charakteris: rami, meili, paklusni, labai mėgstanti žmogaus dėmesį. Pasitiki visais, lauke pasitinka kad ir nepažįstamus žmones vizgindama uodegėlę bei prašydama dėmesio, išverčia pilvuką pakasymui, parodo savo nuolankumą, gali ir ramiai įsitaisiusi ant kelių nusnūsti.

Dievina maudytis ir taškyti vandeniu, pati lipa į vonią maudytis, net jei vanduo leidžiamas ne jai. Puikiai važiuoja automobilyje (įsitaiso ant galinės palangės), maistui neišranki (tinka sausas maistas, konservai, košės, kaulai, skanėstai ir kt.)

Luka labai tiktų ramaus būdo žmonėms, kurie turi laiko šunytei, myli gyvūnus, mėgsta ramius pasivaikščiojimus, ramų poilsį ir pan.

Paskiepyta kompleksiniu skiepu, nukirminta, sterilizuota.

Lankė Viktorijos Gradauskaitės „šuniukų mokyklą”, mokėsi pagrindinių komandų bei paklusnumo pargindų, bendravimo su kitais šuniukais bei jų šeimininkais. Turi kurso baigimo pažymėjimą.

Jei esate PILNAMETIS, atsakingas žmogus ir mylite gyvūnus, tvirtai apsisprendėt įsigyti gyvenimo draugę 10-15 metų o gal ir daugiau, turite sąlygas laikyti gyvūną ir juo rūpintis, neturite alergijos šunims, nesiruošiate migruoti svetur be gyvūno, maloniai prašau susisiekti nurodytu telefonu arba el. paštu.

8 606 16255, [email protected], Vilnius

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top