Now Reading
Kokios spalvos madingos šį sezoną? (foto)

Kokios spalvos madingos šį sezoną? (foto)

Kokios spalvos madingos šį sezoną? (foto)

Dizaineriai, stebėdami ekonominę, socialinę, kultūrinę aplinką, kiekvieną sezoną pristato vyraujančias mados tendencijas, kurios atsispindi jų sukurtuose drabužiuose bei daiktuose. Ar pastebėjote, kad aprangos ir interjero dizaino tendencijos dažnai persipina ir papildo viena kitą?

Baldų ir interjero prekybos centras „Domus galerija“ pateikia keletą pavyzdžių, kokios audinių spalvos ir raštai vyrauja 2014/2015 m. rudens/žiemos sezono aprangos ir interjero tekstilės naujausiose kolekcijose pagal Didžiosios Britanijos madų žurnalą „Vogue“ ir vienus garsiausių pasaulyje interjero audinių ir tapetų kūrėjus „Designers Guild“.

Degalų vaivorykštė

Į madą grįžo kokteilinės retro stiliaus suknelės, kurios buvo labai populiarios 60-taisiais, kosmoso eroje. Šį sezoną drabužių dizaineriai tokias sukneles siuva iš blizgios degalų atspalvių medžiagos. Pereinantys mėlyni, violetiniai, žalsvi ir rusvi atspalviai madingi ir interjere – „Designers Guild“ pristato kolekciją „Palasini“, kurioje šių spalvų gėlėmis dekoruoti tapetai ir baldų audiniai.


Gyvybe trykštanti raudona

„Šie raudoni tonai – šilti, gyvybingi ir labai ryškūs. Tai tik įrodo, kaip smarkiai plaka mados širdis“ – taip šio sezono madingi raudoni atspalviai apibūdinami žurnale „Vogue“. Su jėga, stiprybe ir gyvybingumu raudona siejama ir interjere. Derinkite pagalvėles, pledus, kilimus, užuolaidas.


Puošnūs etniniai motyvai

Senoviniai, lyg nuo močiutės skaros nuimti raštai garsių dizainerių kolekcijose atgyja ant puošnių vakarinių suknelių ir apsiaustų. Tradicinių raštų šilumos įsileiskite ir į namus. Stilizuotomis gėlėmis ir augalais išmarginti audiniai suteiks jaukumo ir elegancijos.


Šešėlių įvairovė

Prislopinti pilki, rudi, žalsvi atspalviai vyrauja prabangiausiose tiek drabužių, tiek interjero tekstilės kolekcijose. Tad jeigu siekiate išskirtinio įspūdžio ir elegancijos, reikėtų įsigyti žemės tonų lengvą plevėsuojančią suknelę, o interjere derinti šių atspalvių dekoracijas – užuolaidas, patalynę, pagalvėles.


See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tamsiai mėlyna

Šio sezono mėlyna – gili, tamsi ir paslaptinga. Aprangoje ją derinkite su juoda ir pilka, namuose prabangiai atrodys mėlynos ir baltos derinys. Šia spalva drąsiai dažykite sienas, tieskite kilimus, pervilkite baldų audinius – visur ji tiks ir atrodys ypač stilingai.


Geometriniai retro raštai

Nebijokite ryškių raštų – šią žiemą itin madingi audiniai, dekoruoti aiškiomis geometrinėmis formomis. Tiek aprangoje, tiek interjero dekore derinami 60-tųjų stiliaus raštai ir akį rėžiantys spalvų kontrastai. Taip sukuriamas išskirtinis eklektiškas įspūdis.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top