Now Reading
„Get Your Gun“ koncertą Vilniuje užbaigs hipnotizuojanti violončelė

„Get Your Gun“ koncertą Vilniuje užbaigs hipnotizuojanti violončelė

„Get Your Gun“ koncertą Vilniuje užbaigs hipnotizuojanti violončelė

Laikas.lt

Daniškos psichodelikos ir stoner roko atstovai „Get Your Gun“ jau spalio 25 dieną, šeštadienį, pasirodys klubo „New York“ scenoje. Trijulė sykį jau užkariavo lietuvių širdis „Velnio akmens“ festivalyje, o šįkart Vilniuje pristatys klubinę programą, kurią užbaigs ypatinga staigmena.

Kūrybiškų idėjų nestokojantys muzikantai kiekviename koncerte Baltijos šalyse publikai yra pasiryžę pateikti nuoširdų siurprizą – savo programą vainikuoti vienu atmosferiškiausiu kūriniu „Tender Lies“ kartu su vietiniu violončelės muzikantu. Styginio instrumento garsai jau užhipnotizavo klausytojus ketvirtadienio pasirodyme Estijoje, penktadienį pradžiugins Latvijos publiką, o šeštadienį – ir Vilniaus koncerto dalyvius. „New York“ klube itin trapią ir tuo pačiu gilią kompoziciją „Tender Lies“ danai atliks su violončelininke Dovile Rimšaite.

Be šio pasakiško kūrinio „Get Your Gun“ sugros pilną programą iš debiutinio albumo „The Worrying Kind“, pasižyminčio šiaurietiška melancholija ir americana skambesiu. „Get Your Gun“ geba palaikyti muzikinę dermę tarp agresyvios stoner ir melodingos folk muzikos elementų, dainų tekstuose perteikdami gilius išgyvenimus bei trapias vidines būsenas.

Šeštadienį kartu su „Get Your Gun“ ant scenos užlips ir daug žadantys lietuviai „No Real Pioneers“. Šis originalaus žanro alternatyvus kolektyvas iš Alytaus žavi atvira emocija ne mažiau nei kokybišku muzikos atlikimu. Jauna ir perspektyvi grupė „No Real Pioneers“ apšildys klubo publiką prieš ilgai lauktą „Get Your Gun“ performansą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Koncerto pradžia 18 val.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top