Now Reading
„Crystal Fighters“ po didelių sukrėtimų pagaliau šiandien nusileidžia Vilniuje

„Crystal Fighters“ po didelių sukrėtimų pagaliau šiandien nusileidžia Vilniuje

„Crystal Fighters“ po didelių sukrėtimų pagaliau šiandien nusileidžia Vilniuje

Laikas.lt

Spalio 22 d., trečiadienį, Vilniaus menų fabrike „Loftas“ „Bushmills Live“ renginyje pasirodys viena laukiamiausių šių metų grupių – „Crystal Fighters“. Ši anglo-ispanų grupė prisipažino, kad į Lietuvą atvyksta po didžiulio sukrėtimo – netikėtos būgnininko mirties.

Nors dalis grupės koncertų buvo atšaukti, jų koncertas Vilniuje buvo tik atidėtas: „Andrea netektis mus beprotiškai sukrėtė. Jis buvo mūsų labai geras bičiulis, todėl jo netekę dar kartą supratome kaip viskas gyvenime yra laikina ir kaip reikia vertinti kiekvieną pragyventą gyvenimo dieną bei žmones, esančius aplink. Tačiau laikas nestovi vietoje ir mes vėl turime žiūrėti pirmyn“, – interviu portalui „manomuzika.lt“ sakė grupės lyderis Sebastianas Pringle.

„Crystal Fighters“ į Vilnių keliauja po koncertų Pietų Europoje ir trumpo poilsio gimtajame Londone. Spalvinga ir savo užkrečiančiu pozityvumu viena ryškiausių šių dienų grupių „Bushmills Live“ serijoje Vilniuje pasirodys su nauju būgnininku.

„Jis mėgsta „Crystal Fighters“ muziką, todėl dabar sėkmingai mokosi ir tobulina savo įgūdžius“, – trumpai pasakojo S. Pringle.

Pasaulio muziką su šiuolaikinės muzikos prieskoniu kuriantys ir grojantys „Crystal Fighters“ Lietuvoje turi daug gerbėjų, tarp kurių žinomi muzikantai, komikai ir verlininkai. Beje, vieno geriausio Sebastiano bičiulio šeima irgi yra kilusi iš Lietuvos.

Kaip grupės nariai sakė, „Crystal Fighters“ muziką myli kultūriškai išprusę muzikai neabejingi žmonės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jau šiandien į Vilnių atvyksta dalis grupės ir techninio personalo, kad spėtų paruošti sceną, šviesas ir garsą kokybiškam muzikiniam karnavalui.

Rytoj į Vilniaus oro uostą atskrenda likę grupės nariai. Tarp jų ir pats Sebastianas Pringle.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top