Penktadienio DJ: 5 labai charizmatiški diskotekų personažai

Laikas.lt

Šiąnakt „Studio 9“ startuoja išskirtiniu žavesiu apdovanotiems ir jo skleisti nebijantiems artistams dedikuota renginių serija „Charisma“. Ta proga penktadienio DJ pabuvo ir tuo pačiu kelis labai charizmatiškus savo favoritus atskleidė vienas „Studio 9“ programos vadovų – Paulius. Būtina ne tik klausyti, bet ir žiūrėti!

Hard Ton – Sing It

Nekantriai laukiu šio vakaro, kai į „Studio 9“ lips ir naują renginių seriją „Charisma“ pradės ši įspūdingų gabaritų diva. Teko matyti „Hard Ton“ gyvai Vilniuje prieš ketverius metus ir prisimenu, kad vakarėlis buvo laukinis.

Nina Kraviz – Ghetto Kraviz

Prieš porą metų pavadinau šią reivo princesę savo svajonių moterimi. Ir tų savo žodžių neatsižadu.

Chromeo – Old 45’s

Kanadiečių duetas yra toks tvirtas, kad vienas be kito Davido ir Patricko neįsivaizduojamas. Naujausias „Chromeo“ hitas bei tradiciškai teatrališkas vaizdo klipas jam tai darkart įrodo. Kokybiška pop muzika turėtų skambėti taip!

Fritz Helder – Lagerfeld Lady

Dar vienas puikus pavyzdys, kaip galėtų skambėti pop muzika. Fritz Helder daugumai pažįstamas iš provokuojančių „Azari & III“ šlagerių, tačiau ir iki jų jis turėjo kuo pasigirti. Šiandien šis spalvingas veikėjas labai geidžiamas – jo balsas girdimas paskutiniuose „Booka Shade“ ir Yolanda darbuose.

Nancy Whang & Classixx – All You’ve Waiting For

Dar viena nuostabi moteris, dar viena būsima „Studio 9“ renginių serijos „Charisma“ viešnia. Šių dienų Niujorko disco karalienė ir kultinės DFA gaujos mūza savo žavesiu Vilniaus naktį nušvies lapkričio pabaigoje.


  • Spalio 3 d. (penktadienis)

Charisma

Hard Ton (Bordello A Parigi, IT), Martin Virgin (Love In Slow Motion), Kym Wild (Metal On Metal)

Daugiau: http://bit.ly/Charisma1003

  • Spalio 4 d. (šeštadienis)

Brothers From Another

Ponty Mython (Dirt Crew, RU), Fast Edie (Disco Mafia), LeMings (Fancy Action)


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

Charisma, Penktadienio DJ, studio 9, vakarėliai Vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai