Now Reading
Spalis klube „Opium“ – dviem, trim ir net keturiais aukštais

Spalis klube „Opium“ – dviem, trim ir net keturiais aukštais

Spalis klube „Opium“ – dviem

Laikas.lt

Sėkmingai grįžę į ritmą po vasaros atostogų nuolatiniai klubo „Opium“ lankytojai jau spėjo plojimais pasitikti antrojo sezono mėnesio renginių programą. Iš viso spalį savo duris klubas atvers devynis kartus – ne vieno jų metu veiksmas vyks keliais aukštais.

DJ scenos senbuvis, legendinio Londono klubo „The End“ rezidentas, kompiliacijų autorius, remiksuotojas, leidyklos „Aus Music“ įkūrėjas – visa tai yra vienas asmuo. Britas Will Saul į puikiausių kolegų jau patikrintos serijos „DJ Culture“ naktį atskrenda spalio 3-ąją, jį pasitiks Vidis bei radijo laidos „Naktiniai paukščiai“ vedėjai Roads ir Pakas.

Spalio 4-ąją klube – jungtinis vakaras, kuriame pečius surems komandos „Wormhole“ ir „whypeopledance“. Vaikinai iš Prancūzijos pasikvietė gyvai grosiantį duetą Monoblok & PSLKTR.

Jau penktąkart „Opium“ galimybių ribas išplės „Riešutinės“, šiemet „išpulsiančios“ spalio 10-ąją. Jei anksčiau kartą per metus vykstančio renginio dalyviai šokdavo trijose erdvėse, tai šiemet jų „Opium“ ir „Briusly“ tilps net keturios. Didžėjų paradui vadovaus vokiečiai Daniel Wilde ir Siopis.

„Rembo Music“ tinklaraščio autorius ir radijo eterio žigolo Rembo irgi mėgsta tradicijas – spalio 17-ąją, kaip ir kasmet, klube minės savo projekto gimtadienį. Šįkart trečiąjį. Dviem aukštais išrikiavęs artimiausius kolegas Rembo iš užsienio atsisiųs britų leidybinės kompanijos „Hot Creations“ atstovą DeMarzo.

Praėjusį sezoną debiutavusi reta, bet draugiška serija „Namiškiai“ grįžta ir vėl nauja sudėtimi. Spalio 18-ą klube susitiks „Mondayjazz“ atstovas Tadas Quazar, alternatyviąją „Euroviziją“ kadaise laimėjęs Boyfriend ir „Niutono Stereo“ DJ komanda, arba Benua ir Andrius Alien.

Po atostogų startavusi rezidentų Manfredo ir „12 inčų po žeme“ naktimi klampiausia klubo serija „Smala“ užsienio svečią pasitiks spalio 24-ąją. Tai bus ūkanotos britų grupės „Death in Vegas“ įkūrėjas ir lyderis Richard Fearless, pastaruoju metu grįžęs į techno muzikos glėbį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Spalio 25-ąją – stiprus debiutas. Po naktines Lietuvos erdves keliaujanti „Tuborg“serija „serija „Open For More“ klube įgaus kodinį „tagą“ – „Move“. Jau dabar ruošiama speciali scenografija, vienai nakčiai pakeisianti „Opium“ interjerą. Gyvą pasirodymą surengs du broliai iš Ispanijos, pasivadinę japoniškai – „Kyodai“.

Atsisakę įprastinių spalio 31-osios vampyrų ir voratinklių tądien „Opium“ lankytojai per tris aukštus lakstys renginyje „Be galvos!“. Jo pavadinimą įkvėpė iš Šveicarijos atvykstantis didžėjus Ripperton, dar žinomas kaip Headless Ghost. Taip pat paskutinės spalio nakties programoje – techno rūsys ir „Baltic Balkan DJs“ bare.

Daugiau apie atvykstančius svečius ir visa spalio renginių programa – laikraštyje „Opiumas liaudžiai“ ir klubo puslapyje „Facebook“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top