Now Reading
Jameso Blunto koncertą Vilniuje apšildys Vaidas Baumila

Jameso Blunto koncertą Vilniuje apšildys Vaidas Baumila

Jameso Blunto koncertą Vilniuje apšildys Vaidas Baumila

Laikas.lt
Redos Mickevičiūtės nuotr.

Spalio 6 d. Vilniaus „Siemens“ arenos scenoje susitiks du moterų numylėtiniai: britų atlikėjas Jamesas Bluntas ir jį apšildysiantis Lietuvos dainininkas Vaidas Baumila. Devynerių metų sukaktį scenoje minintis Vaidas susirinkusią publiką malonins naujausiais, niekur negirdėtais bei populiariausiais kūriniais: „Neverta“, „Mergaitė“, „Myliu“, „Tiktai Tu“ ir daugybe kitų.

„Man didelė garbė apšildyti tokią megažvaigždę kaip Jamesas Bluntas. Esu didelis jo gerbėjas, lankęsis ne viename J. Blunto koncerte Londone. Jausmas, kad stovėsiu vienoje scenoje su šiuo talentingu atlikėju – puikus! Ruošiu ypatingą programą, kad koncertas įgautų tinkamą nuotaiką nuo pat pradžios“, – sakė J. Blunto koncertą apšildysiantis Vaidas Baumila.

Jameso Blunto komanda apšildančią grupę savo koncertui Vilniuje rinkosi iš daugybės kandidatų. „Prieš Jameso Blunto koncertą surengėme apklausą, kas iš šalies atlikėjų labiausiai tiktų apšildyti žvaigždę iš Didžiosios Britanijos. Turėjome du aiškius lyderius – Vaidas Baumila buvo vienas iš jų. Manau, tai labai geras sprendimas“, – kalbėjo „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Koncerte Vaidas Baumila pasirodys su gyvai grojančia grupe: Vytu Bikumi, Laimonu Matu, Vyčiu Vainilaičiu ir Juozu Martinkėnu.

Populiariausius Jameso Blunto hitus bei naujausią albumą „Moon Landing“ „Siemens“ arenoje gerbėjai galės išgirsti jau spalio 6 dieną. Koncerto pradžia 20 valandą. Bilietus į renginį platina „Tiketa“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top