Šeštadienį startuoja naujas „Studio 9” šokių sezonas

Laikas.lt

Visą vasarą praleidęs erdvioje terasoje, savaitgalį su veiksmu joje atsisveikina ir naujam sezonui po stogu sugrįžta sostinės Gedimino prospekte įsikūręs šokių salionas „Studio 9“. Vilniaus klubinėtojų pamėgta vieta savaitgalius vėl pradės ketvirtadienį, o jų metu pažindins lankytojus su aktualia šokių muzika, įdomiais klubinės kultūros veikėjais iš viso pasaulio ir netikėtomis renginių idėjomis.

Naujo „Studio 9“ sezono pradžią šį šeštadienį skelbs britiška „Secretsundaze“ delegacija. Kartu su kultinių Londono vakarėlių krikštatėviais Giles Smith bei James Priestley atvyksta ir daug žadanti deep house scenos viltis Youandewan. Svečius pasitiks laiko patikrinti vietiniai „Downtown Party Network“, „12 Inčų Po Žeme“ ir St. Stereo. Kaip pridera „Secretsundaze“ vakarėliams, pavakarę veiksmas prasidės mažojoje „Studio 9“ terasoje, o sutemus viskas persikels po stogu.

Šokių saliono programoje išliks esminės praėjusio sezono renginių serijos. Lėtesnės muzikos gerbėjai skęs „Love In Slow Motion“ jausmų vandenyne, sunkiai prognozuojamais gyvos elektronikos nuotykiais pasirūpins „minimal.lt“ šeima ir jų „Moon Safari”, naujausias deep house madas su sėbrais „Devintame Name” pristatys Valdemar, o šokių saliono programos vadovas St. Stereo savo atradimais toliau dalinsis autorinių „Preliudų” metu. Dar iki Naujųjų į „Studio 9” sugrįš hitais tapę „Bordelis“ ir vienos nakties klubas „GO9 Club“.

Įdomių naujienų su prieskoniais iš užsienio ilgai laukti neteks. Jau spalio pradžioje „Studio 9“ debiutuos „Charisma“. Itin spalvingiems ir žavingiems klubinės kultūros personažams dedikuota renginių serija savo istoriją rašyti pradės nuo XXL dydžio diskotekų divos Hard Ton vizito. 

Daugiau nei 150 kilogramų sveriantis ir latekso savo pasirodymuose nevengiantis italas taps išties dideliu, bet tikrai ne vieninteliu deimantu „Studio 9“ sezono karūnoje. Jaunieji deep house scenos vunderkindai HNNY bei Leon Vynehall, šių laikų Niujorko disco karalienė Nancy Whang, 80-uosiuose gyvenanti bei kurianti rusų grupė „D-Pulse“, elektroninės muzikos chuliganas Wolfram – tai keli artistai, kurių rudens kelionių planuose atsidūrė Vilnius.

Tuo tarpu pora lietuviškų premjerų įvyks jau kitą savaitgalį. Rugsėjo 26 d. bass skambesio gerbėjus pamalonins naktinio Paryžiaus skambesio įkvėptos renginių serijos „Corpus” krikštas, o kitą šeštadienį savo audiovizualinių paskaitų-vakarėlių ciklą pradės vidžėjų komanda „Miracles“.

muzika, sezonas, studio 9, vakarėliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai