Now Reading
Sekmadienio burtai virtuvėje: tirštas avokadų ir migdolų kokteilis iš Maroko

Sekmadienio burtai virtuvėje: tirštas avokadų ir migdolų kokteilis iš Maroko

Sekmadienio burtai virtuvėje: tirštas avokadų ir migdolų kokteilis iš Maroko

Laikas.lt

Amanda yra prancūzė, drauge su marokiečiu auginanti 10-ies ir 7-erių berniukus. Jos tinklaraštis Marocmama.com buvo pradėtas rašyti 2007 m., kuomet galvoje nebetilpo informacija, sukaupta keliaujant su šeima po pasaulį ir gauta iš vyro giminės. Savo įrašus Amanda vadina nuotykiais, į kuriuos kviečia pasinerti Marocmamos skaitytojus.

„Savo vyrą sutikau Marakeše 2004 m. ir nuo tada mūsų kelionė per gyvenimą ir pasaulį įgavo vis intensyvėjantį pagreitį. Marokas – šalis, apie kurią labai sunku papasakoti, tai reikia patirti pačiam. Šios pasakų šalies įkvėpti receptai padės išgyventi šiek tiek jausmo, užklumpančio jos lankytojus“, – sako magiškoje sekmadienio virtuvėje šiandien besisukinėjanti Amanda.

Šiandien iš Marocmamos nusirašėme kvepiantį, gaivinantį, sotų ir, svarbiausia, skanų ir sveiką Migdolinio avokadų kokteilio receptą.

Reikės:

  • 1/2 tamsaus avokado;
  • 1 stiklinės migdolų pieno;
  • 1 šaukšto cukraus ar kito natūralaus saldiklio.

Galite naudoti paprastą pieną, o kokteilį pagardinti trintais migdolais. Taip pat, jei norite, galite pridėti ir kitokių mėgstamų vaisių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nulupame avokado žievę, išimame kaulą ir dedame į kokteilinę ar blenderio indą. Supilame pieną, suberiame cukrų ir plakame, kol nebelieka avokado gabalėlių.

PS Avokadas didina lytinį potraukį. Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top