Now Reading
„Granatos Live“: +36 °C ir šokiai iki paryčių (įspūdžiai ir foto reportažas)

„Granatos Live“: +36 °C ir šokiai iki paryčių (įspūdžiai ir foto reportažas)

„Granatos Live“:  +36 °C ir šokiai iki paryčių (įspūdžiai ir foto reportažas)

Laikas.lt
Gintautė Neverauskaitė
Justo Grigaravičiaus nuotr.

Antrus metus Rumšiškėse vykstantis festivalis „Granatos Live“ džiugino puikiu atlikėjų sąrašu: nuo „Ministry Of Echology“, „G&G Sindikato“, „Golden Parazyth“ iki „Bastille“, „Dub FX“ bei Johno Newmano.

Atvykusiuosius penktadienį pasitiko milžiniškos eilės prie bilietų patikros punktų. Matėsi ne vienas susiraukęs veidas, bet šiek tiek optimizmo, kantrybės ir laikas prie įėjimo prabėgo gan greitai. Pakliuvus į festivalio erdvę laukė maloni staigmena – du autobusai, gal ir retokai, bet labai patogiai gabenantys į palapinių miestelį. Šiemet buvo išspręstas ir kitas nepatogumas – sumažintas atstumas nuo palapinių miestelio iki scenų.

Pasibaigus po kelionės maloniai gaivinusiam lietui, prasidėjo veiksmas: įsikurusieji keliavo į koncertus. Tik buvo gaila vis dar tebestovinčiųjų eilėje. Prie pagrindinių scenų pasimatė įspūdingas festivalio lankytojų skaičius. Kiek pavėlavus į vakaro koncertus nebebuvo įmonamoa prieiti nors kiek arčiau scenos. Ypatingai tai jautėsi per „Bastille“ ir Johno Newmano pasirodymus: žmonės sausakimšai užpildė teritoriją. Po koncertu veiksmas abi dienas iki ryto tęsėsi DJ scenose.

Kitą dieną oras be gailesčio lepino 36 laipsnių karščiu. Tad visi suskubo bėgti iš palapinių miestelio prie Kauno marių, kur laukė UTENOS vandens pramogos. Neturėjusiems jėgų pajudėti iš palapinių miestelio, čia atkeliavo nuo karščio gelbstinti gaisrinė mašina. Pamiškėje buvo galima pasimėgauti mini golfu, sužaisti tinklinį ar išmėginti savo jėgas lazerių mušyje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Žinoma, buvo ne vienas piktas liežuvis, besiskundžiantis, kad festivalis nevykęs, trūksta organizuotumo, kad per daug jaunimo ir t. t. Tačiau, tuo pačiu, atsirado ir tokių, kurie puikiai praleido laiką ir planuoja apsilankyti „Granatose“ ir kitąmet.

Nuotraukos iš festivalio – galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top