10 taisyklių pirmam bučiniui su nauju partneriu

Suaugusiems.lt

Bučiniu galima prisipažinti meilėje, suteikti partneriui palaimą, įžiebti aistrą arba pradėti intriguojantį seksualinį žaidimą. Kiekvienas žmogus bučinį suvokia savaip. Todėl universalių patarimų nėra. Ir vis dėlto tam tikrų taisyklių pirmą kartą bučiuojantis su nauju partneriu paisyti verta!

Bučinys, kuris patinka vienam žmogui, gali visai nepatikti kitam. Gerai bučiuotis - reiškia ne tik puikiai įvaldyti bučinio techniką, bet ir gebėti skirti, kas patinka būtent šiam partneriui.

1. Bučinys - prisilietimas. Bučinys - tai itin artimas kontaktas su žmogumi. Tai intymi lietimo forma. Paprastai bučinys būna pirmasis intymių santykių pranašas. Jis perteikia partneriui norą būti su juo, jausti jo prisilietimus. Nežinote, ar partneris jau pasirengęs bučiniui? Išbandykite iš pradžių kitus, "saugesnius" prisilietimus: paimkite už rankų, perbraukite ranka pečius, galvą. Jei pasipriešinimo nėra - pats metas kitam žingsniui.

2. Praktikuokitės. Net ir su savimi. Skamba keistai, jei jūs jau senokai išaugote iš paauglystės. Ir vis dėlto pabandykite pabučiuoti savo delno kitą pusę arba kelį. Paanalizuokite savopojūčius: ar bučinys švelnus? Ar neskubate? Galbūt jaučiate, kad tapo nemaloniai šlapia? Pamėginkite įvairesnius bučiavimosi būdus: skirtingo intensyvumo, prasižiojus, susičiaupus, stebėkite, kaip juda jūsų liežuvis. Net jei šis patarimas iš pradžių pasirodys kvailokas - vis tiek pamėginkite. Gali būti, kad atrasite netikėtų triukų, kurie teiks jūsų partneriui malonumą. Arba atvirkščiai - laiku suvoksite, kodėl vienas po kito jūsų romanai nutrūksta
jau po pirmųjų bučinių.

3. Įtraukite kitus pojūčius. Kad parodytumėte savo partneriui, koks jis svarbus, panaudokite ne tik lūpas, bet ir žvilgsnį, rankų prisilietimą. Jei vis dar nesiryžote pirmajam bučiniui ir pernelyg nedrąsu imtis iniciatyvos, pasakykite tai žodžiais: "Norėčiau tave pabučiuoti". Nepamirškite, kad žodžiai taip pat jaudina, o drąsa ir atvirumas - įkvepia.

4. Kvapo testas. Nors tai ir savaime suprantama, vis dėlto verta dar kartą prisiminti: burnos kvapas - labai svarbu. Todėl jei manote, kad pasimatymas gali priartėti prie bučinių, geriau venkite nemalonaus kvapo maisto ir gėrimų. Tokiems priskiriama ne tik česnakai ir svogūnai, bet ir alus, sūris, daugeliu atvejų - vynas ir šampanas. Dar nemaloniau bučiuotis su prisirūkiusiu žmogumi.

5. Dar lėčiau... Laikas iki pirmojo bučinio turi šį tą stebuklingo: seksualinė įtampa tarp abiejų partnerių auga ir stiprėja. Todėl pasinaudokite filmų režisierių mėgstamu triuku: kiek įmanoma labiau ištempkite akimirką iki pirmojo bučinio. Ilgas žvilgsnis į akis, rankų prisilietimai, sustabdyta akimirka, iki lūpos susilies. Šiek tiek stabtelėjus galima pajusti vienam kito kvėpavimą, užuosti kvapą. Tai gali įpūsti dar daugiau aistros.

6. Pradėkite lėtai. Pirmieji prisilietimai lūpomis turėtų būti lengvi, sausi. Galite pradėti apskritai ne nuo lūpų - pabučiuokite skruostą, lūpų kamputį. Palengva tyrinėkite partnerį, kokio bučinio jis tikisi, nori. Vieniems gilus, aistringas bučinys - malonumo viršūnė, o kitiems toks bučinys - ne pirmo, o nebent dešimto pasimatymo dalis. Taigi elkitės pagal
situaciją.

7. Po vieną lūpą. Yra ir dar vienas būdas sėkmingai bučinio įžangai: pabučiuokite po vienąlūpą, iš pradžių apatinę, tada 0 viršutinę, arba atvirkščiai. Tai - irgi dar ne visai bučinys, bet vienas iš būdų pajusti partnerio nuotaikas ir troškimus.

8. Kūno kalba. Nors bučinio metu dėmesį sukoncentruojate į lūpas, stebėkite ir partnerio kūno kalbą: ar pasikeitė jo kvėpavimo ritmas? Ar kūnas šliejasi artyn, ar instinktyviai tolsta, atsiriboja? Jei partneris glaudžiasi prie jūsų ir atsako į bučinį - vadinasi, mėgaujasi situacija kaip ir jūs. Jei atsako vangiai, be entuziazmo - vertėtų keisti taktiką.

9. Liežuvis. Galite laukti, kada partneris pirmas parodys iniciatyvą, tačiau kai kada laukti tenka pernelyg ilgai. Kad sumažintumėte įtampą ir susivoktumėte, ar gilus bučinys priimtinas, iš pradžių bučiuokitės tik šiek tiek pravertomis lūpomis, be liežuvio. Jei iš partnerio jaučiate, kad į jūsų bučinį atsakoma - veikiausiai galima pereiti ir prie gilesnės stimuliacijos.

10. Ne per drėgna. Bučiuojantis lūpos turėtų būti šiek tiek drėgnos, bet ne šlapios. Bučinys su daug seilių kur kas dažniau sukelia pasišlykštėjimą, nei teikia malonumą.
 


bučiniai, bučiuotis, meile, patarimai, pora, santykiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai