Now Reading
Festivaliui „Bliuzo naktys“ – puikios oro prognozės

Festivaliui „Bliuzo naktys“ – puikios oro prognozės

Festivaliui „Bliuzo naktys“ – puikios oro prognozės

Laikas.lt

Jau šį savaitgalį, liepos 4-5 d. Lūksto ežero pakrantę užlies bliuzas. Kovinių filmų superherojus Stevenas Seagalas, bliuzuoti pradėjęs anksčiau nei vaidinti, amerikietė bliuzo mama Angela Brown kartu su geriausių Baltijos bliuzmenų titulą turinčiais „Latvian Blues Band“ ir pats Nikis Buzzas, kurio vardas įtrauktas į Bliuzo šlovės salę – visi jie ir daugelis kitų šį savaitgalį pasirodys legendiniame festivalyje „Bliuzo naktys“. Meteorologų prognozės festivaliui – labai geros.

„Šitas festivalis yra mano kiemas“, – kalbėdama apie daugiau nei 20 metų Varniuose vykstantį muzikos festivalį „Bliuzo naktys“ šypsosi Arina.

Nuo pat pirmos dienos su „Bliuzo naktimis“ neišskiriamai suaugusi dainininkė šį savaitgalį neabejotinai koncertuos festivalyje, o savaitgalio oro prognozės skelbia, kad jos „bliuzo kiemui“ dangus bus palankus ir giedras. Tai bus vienas šilčiausių ir gražiausių liepos mėnesio savaitgalių, – Telšių rajone termometrai šeštadienį įkais net iki 25 laipsnių. Prognozuojama, kad ir vakarai bus maloniai šilti – apie 20 laipsnių.

Gero oro ir geros atmosferos festivalyje šiemet ypatingai laukiamas S.Seagalas – ne tik aktorius, bet ir muzikantas, sukaupęs vieną įspūdingiausių pasaulyje bliuzo gitarų kolekciją. Ne ką mažiau intriguoja charizmatiškosios Angelos Brown pasirodymas su latviais bliuzmenais. Efektingoji bliuzo mama dalijosi scena su tokiais žanro dievais ir savo bičiuliais kaip BB Kingas, Georgie Fame ir Long John Baldry. Angela turi labai stiprios energetikos ir velniško žavesio, sumišusio su jos nešvankių natų balsu, kuris užlieja visą patalpą, vos joje pasirodo. Šiai atlikėjai niekas negali atsispirti. Taip pat kaip ir N.Buzzui, kurį į bliuzo kelią atvedė pats Jamesas Brownas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Specialiai festivaliui bliuzo grupę subūrė lietuvė Giedrė Kilčiauskienė. Scenoje pasirodys ir originalieji šelmiai mimų veidais “Neteisėtai padaryti“, o taip pat – „Kontrabanda“, „Road Band“, „Mood Seller“, „Baltasis Kiras“, „Pilnatys“, „Jutas & Bukartas Acoustic Duo” ir “Blues Makers ft. Mild Blue”, “Garbanotas bosistas”, „The Cathouse Radio“ ir kiti.TPr

Šiomis dienomis perkantiems bilietus į festivalį organizatoriai siūlo paskutinę progą įsigyti bendrą paketą „3gubink vasarą“ ir keliauti į visus tris draugiškus festivalius – „Bliuzo naktys“, „Galapagai“, „Roko naktys“. Beje, organizatoriai įspėja, kad „Bliuzo naktų“ bilietų liko labai nedaug, tad visi norintys atvykti jais turėtų pasirūpinti nedelsiant, nes festivalio vietoje gali pamatyti užrašą „Sold out“. Bilietus platina „Tiketa“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top