Now Reading
Jamesas Bluntas draugų žvaigždžių laukia ne audringuose vakarėliuose, o koncertuose

Jamesas Bluntas draugų žvaigždžių laukia ne audringuose vakarėliuose, o koncertuose

Jamesas Bluntas draugų žvaigždžių laukia ne audringuose vakarėliuose

Laikas.lt

Su koncertiniu turu „Moon Landing“ į Europą persikėlęs Jamesas Bluntas šiuo metu svečiuojasi gimtojoje Anglijoje, kur trijų koncertų serijoje laukia pasirodysiančių ir karališkosios šeimos atstovų. Jamesas Bluntas yra artimas Didžiosios Britanijos princo Hario draugas. Pastarasis, lydimas savo merginos ar kitų karališkosios šeimos narių, jau ne kartą lankėsi hito „You‘re Beautiful“ atlikėjo koncerte. Naujausią J. Blunto koncertinę programą spalio 6 d. „Siemens“ arenoje galės išvysti ir Lietuvos publika.

J. Blunto ir princo Hario draugystė užsimezgė jiems tarnaujant armijoje ir tęsiasi prabėgus jau daugiau nei dešimtmečiui. Nors D. Britanijos princas į armiją atėjo tuomet, kada milijonus iš muzikos susikrovęs J. Bluntas buvo ją bepaliekąs, princas Harį kurį laiką turėjo paklusti kapitono laipsnį užsitarnavusiam J. Bluntui.

„Nors tai buvo trumpas periodas, bet buvo laikas, kai jis į mane kreipėsi sere. Dabar aš į jį kreipiuosi jūsų didenybe, – apie tarpusavio santykius pasakoja J. Bluntas. – Man niekuomet neteko matyti princo mūšio lauke, tačiau girdėjau, kad jis – puikus karys. Aš jį pažįstu kaip nuostabų vaikiną ir draugą“. 

Vakarėlių mėgėjo reputaciją turinčio J. Blunto draugų sąraše galima rasti ir daugiau žinomų vardų. Kad ir kuriame pasaulio kampelyje koncertuotų, po koncerto užkulisiuose jį neretai pasitinka visam pasauliui pažįstami veidai – nuo Jay-Z iki Billo Clintono. Ne vieną įžymybę galima išvysti ir drauge su juo besilinksminančią vakarėliuose.

Kartą apsilankęs Ibizoje J. Bluntas buvo taip sužavėtas šios salos, jog netrukus joje pats įsigijo didžiulę vilą ir jos sode įkūrė naktinį klubą. Jo grupės nariai pastarąjį pavadino „Blunty‘s nightclub“ ir prie įėjimo pakabino masyvią neoninę iškabą. Toks privatus naktinis klubas iš karto tapo mėgiama žvaigždžių pasilinksminimo vieta.

Bet šiuo metu vakarėliams J. Bluntas laiko neturi, todėl savo įžymiųjų draugų laukia „Moon Landing“ koncertuose. Tiesa, J. Blunto koncertai – ne mažiau įsimintini vakarėliai, kuriuose per kraštus liejasi ne tik romantika, bet ir iš kojų verčiantis britiškas humoras. Pastarojo nestokoja pats J. Bluntas.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Be to, taikydamasis prie publikos pageidavimų, J. Bluntas į naujausią koncertinį turą įtraukė visus geriausius ir publikos labiausiai pamiltus kūrinius. Skaičiuojama, kad „Moon Landing“ albumui priklausančios dainos sudaro vos trečdalį koncerto programos. Visa kita atitenka – „You‘re Beautiful“, „Back to Bedlam“, „Goodbye My Lover“, „Wisemen“, „1973“, „Carry You Home“ ir kt.

Bilietus į spalio 6 d. „Siemens“ arenoje vyksiantį J. Blunto koncertą platina „Tiketa“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top