Now Reading
Sekmadienio burtai virtuvėje: čili vištienos sriuba po atviru dangum

Sekmadienio burtai virtuvėje: čili vištienos sriuba po atviru dangum

Sekmadienio burtai virtuvėje: čili vištienos sriuba po atviru dangum

Laikas.lt

„Gyvenimas trumpas – ragauk viską“ – skelbia amerikietės Marcellos maisto tinklaraščio šūkis. Pasak merginos, ji nuo vaikystės apversdavo mamos virtuvę aukštyn kojomis eksperimentuodama su naujais receptais.

Mokydamasi mokykloje Marcella buvo įsitikinusi, kad baigusi vidurinę mokysis kulinarijos. Tačiau atėjus metui rinktis studijas, ji nusprendė pasielgti atsakingai ir pasirinko finansus. Dabar ji dirba auditore, o laisvą laiką leidžia gamindama įvairiausius patiekalus. Praėjusią vasarą ji nusprendė savo pomėgį įprasminti tinklaraštyje Broadappetite.com. Pasak Marcellos, šis pavadinimas yra padėka miestui, kuriame ji gimė ir užaugo – tai nedidelis Australijos miestelis Ričmondas.

Marcella ir jos šeima mėgsta leisti laiką gamtoje. Taigi nusirašėme iš jos tinklaraščio čili sriubos, kuriai viso labo tereikia keturių ingredientų, receptą. Skaniausia, kulinarės teigimu, ją valgyti gamtoje vėsų vakarą.



Reikės (10 porcijų):

  • 0,5 kg vištienos filė;
  • 1,5 skardinės baltųjų pupelių;
  • 200 g mėgiamo aštrumo salsos;
  • 500 g Čedaro sūrio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Užvirti puodą vandens, sudėti vištieną ir virti apie 45 minutes. Kai vištiena išverda, tampa minkšta, išimti ją ir supjaustyti mažais gabalėliais. Puode palikti apie 3 puodelius skysčio ir sudėti atgal susmulkintą vištieną. Įpilti 3 puodelius vandens, sudėti pupeles ir supilti salsą. Kai užvirs, virti apie 30–40 min. Tada sudėti tarkuotą sūrį ir palaukti, kol jis ištirps. Vargu, ar trūks druskos ar pipirų, bet, dėl viso pikto, paragaukite ir, jei reikia, paskaninkite prieskoniais.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top