Vasaros sezoną muzikos festivaliai vėl atidaro akcija „Festivalink!“

Laikas.lt

Prasidėjus vasarai, jos sezoną jau trečią kartą skelbia šiemet Lietuvoje vyksiantys vasaros muzikos festivaliai. Sezono pradžią didžiųjų šalies festivalių organizatoriai pradeda tradicine akcija „Festivalink!“, kurios metu muzikos po atviru dangumi mėgėjams bus siūloma į muzikos festivalius patekti išskirtinėmis sąlygomis.

„Akcija „Festivalink!“ kasmet sulaukia didelio tiek organizatorių, tiek festivalių lankytojų susidomėjimo ir geros muzikos mėgėjams padeda suplanuoti ne vieną vasaros savaitgalį. Šiemet tęsiame prieš dvejus metus pradėtą tradiciją ir taip prisidedame prie festivalių populiarinimo Lietuvoje. Šiemet, kaip ir pernai, akcijoje dalyvauja labai skirtingi festivaliai, tad rinktis tikrai yra iš ko“, – sako akciją „Festivalink!“ organizuojančios bendrovės „Tiketa“ vadovas Andrius Žiauberis.

Akcija „Festivalink!“ tradiciškai vyksta pirmąją birželio savaitę. Išskirtiniais pasiūlymais bus galima pasinaudoti nuo šiandien, birželio 2 d. iki birželio 8 d., sekmadienio. Prie akcijos vėl prisijungė akcijos senbuviai: fejerverkų festivalis „Vilniaus Fejerija“, „Satta“, „Bliuzo naktys“, „Galapagai“, „Roko naktys“, „Velnio akmuo“. Šiemet akcijoje dalyvauja ir keletas naujokų: jau šį savaitgalį vyksiantis Rusnės festivalis bei festivalis „Swampy“.

Visą akcijos savaitę į vieną įspūdingiausių sostinės festivalių „Vilniaus Fejerija 2014“, vyksiantį rugsėjo 20 d., brangiausius bilietus bus galima įsigyti perpus pigiau. Bilietai šią savaitę į festivalį kainuoja 40 litų (įprasta kaina – nuo 80 litų).

Šią savaitę perkant bilietus į rugpjūčio 14-17 d. Papėje, Latvijoje vyksiantį muzikos festivalį „Satta Festival 2014“, festivalio dienomis ilsėtis kempinge bus galima nemokamai. Šio festivalio mylėtojai sutaupys 20 litų kempingui.

Ypatingą pasiūlymą paruošė ir festivalių grandai: Varniuose liepos 4-6 d. vyksiantis muzikos festivalis „Bliuzo naktys 2014“, Zarasuose rugpjūčio 1-3 d. vyksiantys „Galapagai 2014“ bei Varėnoje rugpjūčio 15-16 d. vyksiančios „Roko naktys 2014“. Tik šią savaitę bilietus į visus tris festivalius bus galima įsigyti už 153 litus. Perkant bilietus į šiuos festivalius atskirai, bilietai vienam asmeniui kainuotų 232 litus. Taip pat bus siūloma už specialią kainą įsigyti bilietus į du festivalius („Galapagai 2014“ ir „Roko Naktys 2014“). Akcijos savaitę toks bilietas kainuos 103 litus. Įprasta kaina – 168 litai.

Specialų pasiūlymą pateiks ir festivalio „Velnio akmuo 2014“ organizatoriai. Tik šią savaitę bilietus į liepos 17–20 d. Anykščiuose vyksiantį festivalį bus galima įsigyti 20 proc. pigiau.

Šiemet prie akcijos „Festivalink!“ jungiasi ir jau šį savaitgalį, birželio 6–7 d. Rusnėje vyksiantis Rusnės vasaros festivalis. Šią savaitę visiems festivalio bilietams taikoma 10 litų nuolaida.

Ženkliai pigiau apsilankyti bus galima ir psy muzikos festivalyje „Swampy 2014“, kuris vyks birželio 27–29 d. Keliakiemyje, Elektrėnų r. Visą savaitę į šį festivalį bus galima įsigyti du bilietus už vieno kainą ir dar gauti nemokamą kompaktinę plokštelę.

Pasinaudoti specialiais pasiūlymais ir įsigyti bilietus į vasaros muzikos festivalius galima „Tiketos“ kasose ir internetu www.tiketa.lt.

Pernai per akcijos savaitę buvo nupirkta 1368 bilietų į akcijoje dalyvavusius septynis festivalius.

akcijos, bilietai į festivalius, Festivalink, tiketa

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai