Now Reading
Legendiniai reperiai „Onyx“ pasidalino išskirtinėmis koncerto akimirkomis

Legendiniai reperiai „Onyx“ pasidalino išskirtinėmis koncerto akimirkomis

Legendiniai reperiai „Onyx“ pasidalino išskirtinėmis koncerto akimirkomis

Laikas.lt

Smarkieji Niujorko reperiai „Onyx“ – jau visai arti Lietuvos. Prieš atvykdami į Vilnių, jie su organizatoriais pasidalino išskirtiniais dar nematytais kadrais iš savo koncerto Sankt Peterburge.

„Čia jums – kad maždaug žinotumėte, ko tikėtis, „Lofte“, – prie koncerto įrašo pažymėjo grupės vadybininkas Kamil.

„Onyx“ – tai gangsta repo kolektyvas iš Niujorko, kuris dėl savo gatvinio įvaizdžio, smarkių tekstų, kriminalinių gangsteriškų pašmėžavimų spaudoje, tapo vienu populiariausių tikro gangsterių repo simbolių visame pasaulyje.

Išskirtinės „Onyx“ koncerto akimirkos iš Sankt Peterburgo:

„Mes iš tikrųjų palikome didelę žymę hip hope. Esame pirmoji, net ne pirmoji, o bene vienintelė repo grupė, per kurios pasirodymus priverčiame minią šokinėti vieni per kitus, šokti nuo scenos, laistytis vandeniu“, – sako „Onyx“ lyderis Sticky Fingaz, kuris pats neretai neatsispiria pagundai smarkiai pasiautėti scenoje.

„Mes netgi pradėjome plikos galvos madą – turbūt dar tada, kai daugelis mūsų dabartinių gerbėjų dar net nebuvo gimę“, – priduria Sticky Fingaz, kuris su kolega Fredro Starr birželio 2-ąją „burn Energy Session“ metu lanksysis „Lofte“.

Sticky Fingaz yra daugumos reperių autoritetas. Jo patarimų muzikos klausimais prašo daugelis naujos kartos reperių, tokių kaip Eminemas, Kanye West ir kt. Senosios scenos legendos, tokios kaip Dr. Dre ar Xzibit, yra jo draugai ir kartais net kūrybiniai partneriai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pastaruosius dešimt metų skandalingasis „Onyx“ narys laiką leido Holivude, kur jam iki šiol sekasi puikiai. Sticky Fingaz biografijoje šiuo metu yra daugiau kaip 30 vaidmenų kino filmuose bei begalė pasirodymų JAV TV serialuose.

Šiuo metu Sticky Fingaz filmuojasi net keliuose filmuose (vienas jų – „The Beast“ su Patricku Swayze) bei yra užsiėmęs naujojo „Onyx“ albumo ir jo pristatymo turo reikalais. Hip hopo pasaulis, žinoma, tuo labai džiaugiasi, nes muzika Sticky Fingaz gyvenime ir vėl yra pirmiau nei kinas.

„Onyx“ Vilniuje jau ateinantį pirmadienį pasirodys menų fabrike „Loftas“. Smarkiųjų reperių koncertą ryžosi apšildyti lietuvių reperiai Lilas ir Innomine.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top