Now Reading
Penki šiltojo sezono plaukų stiliai

Penki šiltojo sezono plaukų stiliai

Penki šiltojo sezono plaukų stiliai

Laikas.lt
Harpersbazaar.com

Žodžius „vasara“ ir „laisvė“, atėjus šiltajam sezonui, drąsiai galima laikyti sinonimais. Laiko, skirto veidrodžiui, nėra, nes vilioja saulė ir lauko pramogos. Tačiau, tai ne priežastis atrodyti nestilingai. Štai keletas plaukų idėjų, praversiančių karštaisiais mėnesiais.

Aukštai surišta uodegėlė – taip apnuoginamas kaklas, kas karštą dieną yra tikras išsigelbėjimas. Galima tiesiog gumele surišti aukštai sukeltus plaukus, o galima ir pasinaudoti tendencijų sąrašais. Šį sezoną vis dar madingi „sulaižyti“, prigludę plaukai. Stilistai pataria naudoti šlapią efektą suteikiančias plaukų formavimo priemones.

Sukryžiuotos pynės – tai šukuosena, kuri leidžia sutvirtinti plaukus taip, kad jie karštą dieną nekristų ant veido. Reikia plaukus padalyti į dvi dalis, supinti abiejose pusėse po kasą, o tada jas abi viršugalvyje sukryžiuojant nuvesti į priešingą galvos pusę. Sutvirtinama segtukais. Galimos įvairios šios šukuosenos variacijos.

Ilgi kirpčiukai – plaukų stilistai pataria pavasarį pradėti auginti kirpčiukus, kad vasarą jie darytų kuo mažiau vargo. Kuo ilgesni, tuo geriau. Tuomet juos reikia perskirti per vidurį, sutvirtinti plaukų laku ir įsivaizduoti, kad esi iš 8 deš. kino filmo.

Kuodukas, kuriam svarbiausia neleisti atsibosti. Apie jo patogumą, žinoma, kalbėti, nebereikia. Bet galima nutuokti, kad raukiate nosį, nes tai nuobodu ir primena tvarkinguolę baleriną. Deja, jūs klystate. Kuodukas turi daugybę variantų – nuo itin tvarkingų iki itin netvarkingų. Ir jis ne visada privalo būti viršugalvyje ar virš sprando. Kuoduką drąsiai sukite ir galvos šone, o gal net ne viename.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ilgas bobas šią vasarą turi jums patarimą – jei planavote šiek tiek patrumpinti plaukus, geriausia tai padaryti dabar. Vidutinio ilgio bobas šiemet labai madingas. Ypatingai – iš galo į priekį ilgėjanti jo linija. Kuo šis kontrastas ryškesnis, tuo šią vasarą jūs būsite madingesnė.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top