Now Reading
Urbanistinis „Lofto“ festivalis keliasi į rudenį ir pristato pagrindinį svečią

Urbanistinis „Lofto“ festivalis keliasi į rudenį ir pristato pagrindinį svečią

Urbanistinis „Lofto“ festivalis keliasi į rudenį ir pristato pagrindinį svečią

Laikas.lt

Savaitgalį menų fabriko „Loftas“ kieme spontaniškai suorganizuoto urbanistinio pikniko metu „Drama Lofto Kieme“, į kurį sugūžėjo daug geros muzikos gerbėjų, muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara paskelbė šių metų „Lofto Fest“ datą ir pagrindinę šių metų žvaigždę.

„Šiemet festivalį rengsime rudenį, rugsėjo 4-6 dienomis, kai visi atsikandę gamtos malonumų grįžta į miestą“, – sako V. Diavara.

Vienintelio savo žanre urbanistinio festivalio „Loftas Fest 2014“ pagrindiniu svečiu taps naujas Nicolas Jaar projektas „Darkside“.

Pačio Nicolas Jaar daugeliui kokybiškos ir išieškotos muzikos gerbėjams net nereikia pristatyti. Tiesa, verta priminti, kad jo debiutinis albumas „Space is Only Noise“ tokių elektroninės muzikos autoritetų kaip „Resident Advisor“, „Mixmag“ ir „Crack Mag“  2011 metais buvo pripažintas Nr. #1.

Šio pastarojo dešimtmečio elektroninės muzikos korifėjo pasirodymas „Lofte“ prieš beveik du metus buvo išparduotas per kiek daugiau nei savaitę. O po koncerto pats Nicolas Jaar pasakė šventus žodžius: „Noriu čia grįžti kuo greičiau“.

Jis grįžta su savo dabar svarbiausiu gyvenimo projektu „Darkside“, kurį jis sukūrė kartu su gitaristu Dave Harrington.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Šįkart Nicolas kartu su Dave mums su dar didesniu azartu, patirtimi, užtikrintumu ir naujo projekto galia pademonstruos kur link juda šiuolaikinė elektronika“, – „Loftas Fest 2014“ pagrindinius svečius pristatė Vee.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top