Now Reading
Savaitgalį grožio parodoje – išskirtinis dėmesys masažui

Savaitgalį grožio parodoje – išskirtinis dėmesys masažui

Savaitgalį grožio parodoje – išskirtinis dėmesys masažui

Masažas – tai taisyklinga, disciplinuota, švelni ir gydanti kūno sveikatinimo proceso dalis. Jei smalsu, kaip gyvai ir grakščiai atliekami profesionalūs masažai, kviečiame į Nacionalinės SPA asociacijos organizuojamą sveikatinimo srities studentų konkursą „Jaunos rankos“. Tai tarptautinės grožio industrijos parodos “Baltic Expo Beauty“ programos dalis.

Tai jau antras kartas, kuomet šiek tiek mistiškai skambančių kineziterapijos ir ergoterapijos specialybių studentai varžysis dėl geriausiųjų titulo ir gyvai demonstruos masažų magiją.

Konkursas nepaliks abejingų, jo metu dalyviai gyvai demonstruos klasikinį gydomąjį masažą ir ypatinguosius SPA ritualus. Pastarieji stebins ir kerės kvapų, garsų, vaizdų, skonio ir lytėjimo magija. Kiekvienas dalyvis savo išradingumu turės galimybę užkariauti profesionaliųjų teisėjų bei žiūrovų simpatijas.

Konkurso komisiją sudarys labai gerai SPA pasaulyje žinomi asmenys: viena geriausių Lietuvos masažuotojų Liucija Peciukevičienė iš SPA Vilniaus, Konstantin Berman iš E. Zemskovos masažo mokyklos ir kiti itin kompetentingi teisėjai.

„Konkursu yra siekiama gerinti ir tobulinti studentų praktinį pasiruošimą, skleisti informaciją apie sveikatinimą bei gerinti SPA, kaip profesionalios veiklos įvaizdį“, – teigė Nacionalinės SPA asociacijos vadovas Lukas Mackevičius.

Taip pat pažymima, kad kineziterapeutai ir ergoterapeutai – tai svarbi Lietuvos ligoninių, poliklinikų, reabilitacijos, SPA centrų darbuotojų grupė. Nuo šių specialistų rankų priklauso žmonių sveikata, todėl labai svarbu, jog šie specialistai būtų tinkamai paruošti, domėtųsi savo specialybe.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Beje, norint tapti šios srities specialistų, tenka nemažai paplušėti. Jaunas specialistas, vos baigęs studijas, turi žinoti ir mokėti aibę disciplinų: pradedant anatomija, aplinka ir sveikata, sporto biochemija ir mityba, biomechanika, fiziologija, klinikine kineziologiją, patologiją, išmanyti vidaus ligas ir kineziterapiją, fizioterapiją, gydomąjį masažą baigiant filosofija, kokybės vadybą…

Kviečiame visus iš arčiau žvilgtelti į paslaptingąjį masažo pasaulį ir gyvai pamatyti „Jaunų rankų“ daromus stebuklus. Jaunųjų masažuotojų konkursas vyks rugsėjo 24 d. Vilniuje, “Pramogų arenoje”, “Baltic Expo Beauty“ parodos metu.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top